Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Έκθεση: Η εφαρμογή της οδηγίας ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων – αναφορά ανά χώρα


    Δόθηκε στη δημοσιότητα το 4ο βιβλίο της σειράς που ξεκίνησε το 2008, αναφορικά με την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων στην Ευρώπη. Βασίζεται στην έκδοση "Implementing the Energy Performance of Buildings Directive (EPBD) – Featuring Country Reports 2012", και υπογραμμίζει τη σημαντική επιτευχθείσα πρόοδο σε ολόκληρη την ΕΕ κατά την εφαρμογή της οδηγίας ενεργειακής απόδοσης, από το 2012 έως & το 2015. Πρόκειται για μια αυτοτελή έκδοση, καθώς περιέχει όλες τις τελευταίες σχετικές πληροφορίες για κάθε χώρα. Οι προηγούμενες εκδόσεις όμως, μαζί με αυτό το τελευταίο του βιβλίο, βοηθούν στην εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με την ιστορική εξέλιξη διαφόρων ζητημάτων με την πάροδο των ετών, τόσο σε επίπεδο ΕΕ όσο και σε εθνικό επίπεδο.

    Η έκθεση είναι δομημένη σε δύο μέρη.

     

    Στο το πρώτο μέρος περιγράφονται τα κύρια επιτεύγματα και οι προκλήσεις που παραμένουν σε έναν μεγάλο αριθμό θεμάτων που καλύπτονται από την οδηγία σε όλη την Ευρώπη καθώς και τα συμπεράσματα και οι συστάσεις για την προσεχή αναθεώρηση της οδηγίας.

     

    Στο δεύτερο μέρος συμπεριλαμβάνονται αναφορές από τα 28 κράτη-μέλη συν τη Νορβηγία. Οι επιμέρους εθνικές και περιφερειακές εκθέσεις παρουσιάζουν την κατάσταση της εφαρμογής της οδηγίας στο τέλος του 2014 ή κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του 2015.

     

    Μπορείτε να κατεβάσετε το πλήρες κείμενο της έκθεσης από εδώ (μέγεθος αρχείου: 91 Mb)

     

    Πηγή: http://www.b2green.gr/el/post/34505/ekthesi-i-efarmogi-tis-odigias-energeiakis-apodosis-ton-ktirion-%E2%80%93-anafora-ana-chora





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.