Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Έως τις 28 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για επενδύσεις σε μικρά φωτοβολταϊκά έως 100 KW


    Τροποποιήθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας η Υπουργική Απόφαση καθορισμού των δικαιολογητικών και της διαδικασίας διοικητικού ελέγχου για την επανεξέταση ως προς την υπαγωγή, την ολοκλήρωση και την έναρξη παραγωγικής λειτουργίας των επενδυτικών σχεδίων παραγωγής ηλεκτρισμού από ηλιακή ενέργεια έως και 100 KW των παραγράφων 1 και 2 του άρθρου 241 του Ν. 4072/2012.

     

    Το υπουργείο επισημαίνει ότι στην τροποποιητική αυτή απόφαση, η οποία θα δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, ορίζεται ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων η 28η Φεβρουαρίου 2014.

     

    Οι συγκεκριμένες ενέργειες είναι επιβεβλημένες λόγω των αλλαγών του νομικού πλαισίου της Ε.Ε. για τις κρατικές ενισχύσεις, που θα τεθούν σε εφαρμογή από το 2ο εξάμηνο του 2014 και προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα στις διαδικασίες αξιολόγησης, ένταξης και χρηματοδότησης των επενδυτικών σχεδίων.

     

    Σημειώνεται ότι στις ημερομηνίες και προθεσμίες που ανακοινώνονται δεν θα δοθούν παρατάσεις λόγω των ανελαστικών χρονοδιαγραμμάτων που θέτει η Ε.Ε. για την εφαρμογή του νέου νομικού πλαισίου.

     

    Πηγή: http://web.tee.gr/%CE%AD%CF%89%CF%82-%CF%84%CE%B9%CF%82-28-%CF%86%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1/





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Από την δημοσίευση του ΦΕΚ θα πρέπει να περάσουν μερικές μέρες για ανατεθούν οι αρμοδιότητες στους αντίστοιχους υπαλλήλους, μερικές μέρες για να διαβάσουν το ΦΕΚ και αν με το καλό δεν χρειαστούν διευκρινίσεις ίσως να προλάβουν οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν αίτηση μέχρι τις 28 του μήνα.

     

    Έχουμε ακόμα 13 εργάσιμες.

    Link to comment
    Share on other sites

    Αν έχει ήδη κάποιος Φ/Β, τι ωφελεί το πρόγραμμα;

     

    Η οικονομική ενίσχυση έχει σκοπό να προωθήσει την ανάπτυξη. Αν ήδη υπάρχει η μονάδα τότε η ένταξη σε αναπτυξιακό είναι καθαρά "δώρο" για τους ιδιοκτήτες και "χαράτσι" για τους φορολογούμενους.

    Link to comment
    Share on other sites



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.