Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • ΔΕΔΔΗΕ: Την Παρασκευή η δημοπράτηση των 600εκ.ευρώ για τα δίκτυα διανομής


    Το μεγάλο έργο της ΔΕΔΔΗΕ, του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής της Ηλεκτρικής ενέργειας, για την ανάδειξη αναδόχων κατασκευής και συντήρησης των δικτύων Διανομής είναι μία ανάσα πριν την δημοπράτηση.

     

    Την Παρασκευή 4 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η δημοπράτηση και αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον όλων των μεγάλων ομίλων της χώρας. Ο τελικός ανάδοχος θα παραλάβει 57 εργολαβίες κατασκευής δικτύων διανομής στο σύνολο των διοικητικών περιοχών του ΔΕΔΔΗΕ και του ΤΤΕΔ/ΔΠΝ.

     

    Το κόστος του, το καθιστά ως το μεγαλύτερο έργο για το 2014 καθώς έχει προϋπολογισμό 599.350.0000 εκατομμύρια ευρώ με δικαίωμα προαίρεσης (εφόσον ασκηθεί) για ακόμα 299.675.000 ευρώ. Όλα τα παραπάνω ποσά δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Μιλάμε λοιπόν για ένα ιλιγγιώδες ποσό και ένα εντυπωσιακά μεγάλο έργο.

     

    Ο χρόνος προθεσμίας υλοποίησης των έργων είναι αρχικά για 3 χρόνια με εκκίνηση την 1η Ιανουαρίου 2015. Η προθεσμία ενδέχεται να παραταθεί εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο κατά τη διάρκεια υλοποίησης του έργου.

     

    Το σημαντικό στοιχεία του διαγωνισμού είναι η συμμετοχή κατά βούληση για τις εργολαβίες. Κάποιος μπορεί να συμμετάσχει είτε σε μία, είτε σε κάποιες, είτε και στις 57 εργολαβίες της ΔΕΔΔΗΕ.

     

    Τα έργα αφορούν την εκτέλεση εργασιών κατασκευής και συντήρησης δικτύων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας μέσης (22-20-15-6.6 kV) και χαμηλής τάσης ή κατασκευή εναέριων παροχών.

     

    Οι περιοχές που θα γίνουν εργασίες είναι στα Δίκτυα των παρακάτω περιοχών:

    Αθήνας, Πειραιά, Καλλιθέας, Μεσογείων, Άνδρου και Τήνου, Περιστερίου- Ελευσίνας, Φιλοθέης-Κηφισιάς, Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής, Ξάνθης, Καβάλας, Δράμας, Σερρών, Βέροιας, Κατερίνης, Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς, Έδεσσας, Κιλκίς, Δυτ. Θεσσαλονίκης, Κεντρ. Θεσσαλονίκης, Ανατ. Θεσσαλονίκης, Πολυγύρου, Πάτρας-Αγρινίου, Κεφαλονιάς, Αγρινίου, Άρτας, Κορίνθου, Ναυπλίου, Πύργου-Ζακύνθου, Καλαμάτας, Τρίπολης, Σπάρτης, Ιωαννίνων, Κέρκυρας, Βόλου, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Λαμίας–Άμφισσας, Λιβαδειάς, Θήβας, Χαλκίδας, Αλιβερίου, Ηρακλείου, Αγ.Νικολάου, Χανίων, Ρεθύμνου, Ρόδου, Κω τμήμα Α, Κω τμήμα Β, Σύρου, Δυτ.Κυκλάδων, Σάμου, Χίου, Λέσβου.

     

    Πηγή: http://www.ypodomes.com/index.php/energeia/ilektrkiki-energeia/item/25716-%CE%B4%CE%B5%CE%B4%CE%B4%CE%B7%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%80%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-600%CE%B5%CE%BA%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AE%CF%82





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.