Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Την έναρξη τροφοδοσίας του διυλιστηρίου Ασπροπύργου με φυσικό αέριο, ανακοίνωσε ο ΔΕΣΦΑ


    Την έναρξη τροφοδοσίας του διυλιστηρίου Ασπροπύργου με φυσικό αέριο ανακοίνωσε σήμερα ο Διαχειριστής του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ), με την ολοκλήρωση των σχετικών εργασιών.

     

    Το φυσικό αέριο χρησιμοποιείται ως καύσιμο για τη λειτουργία δύο αεριοστρόβιλων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και της μονάδας Fuel Gas.

     

    Η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών (ΕΛΠΕ και ΔΕΣΦΑ) υπεγράφη τον Μάιο του 2014 και η ολοκλήρωσή του έργου πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

     

    Σε δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΣΦΑ Κωνσταντίνος Ξιφαράς επισημαίνει: «Η σύνδεση του διυλιστηρίου των ΕΛΠΕ Ασπροπύργου με το Εθνικό Σύστημα Φυσικού Αερίου αποτελεί ένα έργο επωφελές και για τις δύο εταιρείες διότι αφενός συμβάλλει στην αύξηση της κατανάλωσης του φυσικού αερίου και αφετέρου στην αναβάθμιση της ανταγωνιστικότητας της εγχώριας βιομηχανίας και στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας».

     

    Παράλληλα, προχωρούν οι εργασίες για την τροφοδοσία με φυσικό αέριο και του διυλιστηρίου των ΕΛΠΕ Ελευσίνας, οι οποίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν στο τέλος του 2014.

     

    Πηγή: http://web.tee.gr/%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B9%CF%85%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84/





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.