Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Τμήμα επιθ. ενέργειας: νέος διαδικτυακός τόπος στατιστικών ενεργειακής απόδοσης κτιρίων


    Ο Υπουργός ΥΠΕΝ υπέγραψε την ανάθεση έργου για την ανάπτυξη θεματικού διαδικτυακού τόπου παρουσίασης στατιστικών αποτελεσμάτων για την ενεργειακή απόδοση κτιρίων οικιακού, τριτογενούς τομέα και δημοσίων κτιρίων για τις ανάγκες του τμήματος Ενέργειας της Επιθεώρησης Νοτίου Ελλάδος, στην Λ. Κηφισίας 1-3, Αθήνα» του Σώματος Επιθεώρησης Περιβάλλοντος, Δόμησης, Ενέργειας και Μεταλλείων της Επιθεώρησης Νοτίου Ελλάδας και συγκεκριμένα του Τμήματος Επιθεώρησης Ενέργειας, στην εταιρεία '"e-Schema".

     

    Χαρακτηριστικά του έργου:

     

    Σκοπός

    Η προμήθεια για την ανάπτυξη θεματικού διαδικτυακού τόπου παρουσίασης στατιστικών αποτελεσμάτων για την ενεργειακή απόδοση κτιρίων οικιακού, τριτογενούς τομέα και δημοσίων κτιρίων πραγματοποιείται για την καταχώρηση στατιστικών αποτελεσμάτων για την ενεργειακή απόδοση κτιρίων οικιακού, τριτογενούς τομέα και δημοσίων κτιρίων.

     

    Περιγραφή φυσικού αντικειμένου

    Στα πλαίσια ικανοποίησης υπηρεσιακών αναγκών, όπως και της ευρύτερης ενημέρωσης του κοινού (πολιτών, μηχανικών, ερευνητικών ιδρυμάτων, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, κοκ) κρίνεται απαραίτητη η ανάπτυξη θεματικού διαδικτυακού τόπου παρουσίασης στατιστικών αποτελεσμάτων για την ενεργειακή απόδοση κτιρίων οικιακού, τριτογενούς τομέα και δημοσίων κτιρίων. Την διαχείριση και εποπτεία λειτουργίας του θα έχει η Δ/νση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου, τον δε συντονισμό και την ευθύνη εισαγωγής και διαχείρισης του περιεχομένου έχει η αρμόδια Διεύθυνση Επιθεώρησης Νοτίου Ελλάδος του ΣΕΠΔΕΜ. Η καταχώρηση και η δημοσίευση των στοιχείων θα γίνεται από πιστοποιημένους υπαλλήλους του Τμήματος Επιθεώρησης Ενέργειας Νοτίου Ελλάδος. Επισημαίνεται ότι ο διαδικτυακός τόπος θα εναρμονίζεται με τα πρότυπα που υποδεικνύει η ηλεκτρονική διακυβέρνηση (egovernment) και η εικαστική παρουσία του διαδικτυακού τόπου θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις διαδικτυακής παρουσίας ενός δημόσιου οργανισμού και εναρμονισμένη με το ύφος του λειτουργούντος επίσημου διαδικτυακού τόπου του Υπουργείου. Η ανάπτυξη θα γίνει σε γλώσσα προγραμματισμού php ή ASP (τρέχουσα σταθερή έκδοση) και η εγκατάσταση σε εικονικό διακομιστή με λειτουργικό LINUX.

     

    Ο συνολικός χρόνος υλοποίησης των εργασιών είναι ένας μήνας από την υπογραφή της Σύμβασης .

     

    Πηγή: http://www.b2green.gr/el/post/30146/





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.