Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Φυσικό αέριο: Δημιουργήθηκε πλατφόρμα κοινής αγοράς για τα κράτη – μέλη της ΕΕ


    Στην κοινή προμήθεια φυσικού αερίου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, μιλώντας για τα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής της 30ής – 31ης Μαΐου στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

    Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η πρόεδρος της Κομισιόν επισήμανε ότι έχει δημιουργηθεί μια πλατφόρμα κοινής αγοράς, έτσι ώστε τα κράτη – μέλη να μπορούν να αγοράζουν φυσικό αέριο από κοινού, ενώ σχετικά με την κοινή αποθήκευση υπογράμμισε ότι ήδη βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση.

    Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, ανέφερε ότι συζητήθηκε το ζήτημα των τιμών στην ενέργεια, συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας να γίνει προσπάθεια να χαμηλώσουν οι τιμές του φυσικού αερίου με τους διεθνείς εταίρους μέσω ανώτατου ορίου τιμής και προσέθεσε ότι έχει ανατεθεί στην Κομισιόν να το αναλύσει.


    Πηγή: https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/europi/fisiko-aerio-dimiourgithike-platforma-kinis-agoras-gia-ta-krati-meli-tis-ee/



    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.