Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • H πρώτη παραγωγή από τα Θερμοκήπια της Γεωθερμίας.


    Την πρώτη της παραγωγή αποδίδει η πρώτη φάση της επένδυσης των Πλαστικών Θράκηςστο Εράσμιο Ξάνθης για τη δημιουργία θερμοκηπιακής καλλιέργειας με τη χρήση Γεωθερμίας.

     

    Η πολυσυζητημένη επένδυση που εγκαινιάστηκε πρόσφατα για την παραγωγή κηπευτικών με την εφαρμογή της μεθόδου υδροπονικής καλλιέργειας και την αξιοποίηση και χρήση γεωθερμικής ενέργειας ήδη έχει φτάσει στην πρώτη της συγκομιδή.

     

    Η εγκατάσταση που βρίσκεται στο Εράσμιο της Ξάνθης και υλοποιήθηκε μετά την αλλαγή του νομικού πλαισίου, τον πρώτο διαγωνισμό και την παραχώρηση του Γεωθερμικού Πεδίου στον όμιλο των εταιριών Χαλιoρή.

     

    tomates-thermokipia-erasmio.jpg

    Ο Αντιπεριφερειάρχης Φώτης Καραλίδης αναφέρθηκε στο γεγονός, σε πρόσφατη συνέντευξή του, προσθέτοντας ότι οι επενδυτές ήταν συνεπείς στις δεσμεύσεις τους, υλοποίησαν σε χρόνο ρεκόρ την πρώτη φάση της επένδυσης, επιφάνειας 40 στρεμμάτων και θα συνεχίσουν σύντομα και με δεύτερη φάση, σε αρκετά μεγαλύτερη επιφάνεια. Αυτό που επεσήμανε είναι ότι ήδη απασχολούνται 40 άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας και με εξειδίκευση, κάτι που αποτελεί εντυπωσιακό γεγονός μέσα στο δυσμενές οικονομικό τοπίο και την αποβιομηχάνιση της περιοχής.

     

    Πηγή: http://www.xanthipress.gr/h-proti-paragogi-apo-ta-thermokipia-tis-geothermias-idi-40-ergazomeni-sto-erasmio/





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.