Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Άκης Τσελέντης: Αποχωρώ από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας


    Την παραίτησή του από το πανεπιστήμιο της Πάτρας προανήγγειλε ο καθηγητής της σεισμολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Άκης Τσλέντης μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου "Πράσινο Κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο" στο Ράδιο Γάμμα.

     

    Φεύγει όπως είπε πικραμένος, γιατί μετά από αγώνα είκοσι και πλέον χρόνων όταν αρρώστησε από ένα πρόβλημα στις φωνητικές του χορδές τον πέρασαν ΕΔΕ γιατί δεν μπορούσε ένα μικρό διάστημα να κάνει μάθημα!

     

    Αυτό ήταν που ξεχείλισε το ποτήρι, σύμφωνα με τον γνωστό καθηγητή Σεισμολογίας, καθώς δέχτηκε "χτυπήματα" την στιγμή που αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας, και μετά και τον πόλεμο, όπως είπε, που δεχόταν όλα τα χρόνια για το έργο του στο Πανεπιστήμιο Πατρών, τον οδήγησε να πάρει την απόφαση της αποχώρησής του.

     

    Πρόλαβε, όπως είπε, να συνδέσει το σεισμολογικό κέντρο στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας με τα σεισμολογικά του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Αθηνών και αυτό που ελπίζει είναι να διατηρήσουν ό,τι έχισε τόσα χρόνια.

     

    "Κουράστηκα από ατέλειωτα ξενύχτια και γνώρισα πόλεμο και μοχθηρότητα. Εγώ αποχωρώ για άλλους χώρους, στους οποίους είμαι περιζήτητος", κατέληξε ο κ. Τσελέντης.

     

    Πηγή: http://www.newsnow.gr/article/507425/akis-tselentis-apoxoro-apo-to-panepistimio-tis-patras.html





    Ροδοπουλος

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Α ρε Ακη Τσελεντη! εγω δεν ειχα την τιμη να καθισω στα εδρανα σου, αλλα το πολυτιμο βιβλιο σου "Συγχρονη Σεισμολογια" το διαβασα καποτε  ...Λυπουμαστε για την περιπετεια και την καταληξη που ειχες...Ισως ομως να μην ειναι το τελευταιο κεφαλαιο στον επιστημονικο σου στιβο.

     

    Χαριτωμενο ΥΓ.

    Μπας και ζηλεψες και θες να ασχοληθεις με ρυθμισεις αυθαιρετων?

    Link to comment
    Share on other sites

    Ηταν και ο μόνος που σε πολλά άρθρα του κατηγορούσε ανοικτά την πολιτεία οτι ενω υποχρεώνει τον ΚΑΝΕΠΕ τους ιδιώτες δεν κάνει το ίδιο για τα δημόσια κτήρια. Ήταν και ο μόνος που έδειχνε τις διαβρώσεις και τις κακοτεχνίες στα δημόσια κτήρια, που τα έχωνε σε επιτροπές του ΤΕΕ, κλπ. Για εμένα ένας decent συνάδελφος.  

    • Upvote 4
    Link to comment
    Share on other sites

    Αν είναι αλήθεια ότι έγινε και αυτό τότε τί να πεί κανείς.

    Από τους ανθρώπους που βοήθησαν το Π.Π. να γίνει γνωστό και έξω  από την Ελλάδα να αποχωρεί έτσι.

    ΚΡΙΜΑ για τους φοιτητές που δεν θα τον ζήσουν

    Link to comment
    Share on other sites



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.