Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Έγκριση άδειας για την Ελληνικός Χρυσός στην Ολυμπιάδα


    Εγκρίθηκε από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Πάνο Σκουρλέτη η άδεια εγκατάστασης στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός» νέου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του εργοστασίου εμπλουτισμού μικτών θειούχων μεταλλευμάτων και η έγκριση τροποποιήσεων υφιστάμενων υποδομών, του υποέργου «Μεταλλευτικές Εγκαταστάσεις Ολυμπιάδας» του έργου «Μεταλλευτικές - Μεταλλουργικές Εγκαταστάσεις Μεταλλείων Κασσάνδρας».

     

    Η άδεια χορηγείται για ένα έτος με τους όρους και περιορισμούς, η παράβαση των οποίων μπορεί να έχει ως συνέπεια, την ανάκληση της άδειας.

     

    Μεταξύ άλλων:

     

    α. Η διάταξη των εγκαταστάσεων πρέπει να ανταποκρίνεται στα στοιχεία της οικονομοτεχνικής μελέτης και στα θεωρημένα από το υπουργείο σχεδιαγράμματα που συνοδεύουν την απόφαση.

     

    β. Κατά την εγκατάσταση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού πρέπει να λαμβάνεται κάθε μέτρο για την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων, καθώς και για την προστασία του περιβάλλοντος, σύμφωνα και με την Κοινή Απόφαση έγκρισης των περιβαλλοντικών όρων (ΥΠΕΚΑ/ΕΥΠΕ/οικ.201745/26-7-2011).

     

    Το υπουργείο διατηρεί το δικαίωμα να επιβάλλει πρόσθετους όρους ή μέτρα, που θα έκρινε αναγκαία λόγω ύπαρξης νέων στοιχείων, για την προστασία της ασφάλειας και υγείας των εργαζομένων στις εγκαταστάσεις, όπως και για την προστασία του εργασιακού χώρου και του περιβάλλοντος.

     

    Η ισχύς της απόφασης μπορεί να παραταθεί, μετά από αίτηση της εταιρείας.

     

    Ο συνολικός προϋπολογισμός της εγκατάστασης του νέου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του εργοστασίου εμπλουτισμού μικτών θειούχων μεταλλευμάτων και των τροποποιήσεων των υφιστάμενων υποδομών ανέρχεται σε 36.500.000 ευρώ.

     

    Πηγή: http://www.tovima.gr/society/article/?aid=786542





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.