Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Έκθεση "Φαντάσου την πόλη: Μεσολόγγι 2013"


    Τον Απρίλιο του 2013 πραγματοποιείται η έκθεση "Φαντάσου την πόλη: Μεσολόγγι 2013" στον ισόγειο χώρο του ΞΕΝΟΚΡΑΤΕΙΟΥ στο Μεσολόγγι, όπου θα παρουσιαστούν αρχιτεκτονικές και εικαστικές προτάσεις οι οποίες αφορούν την πόλη του Μεσολογγίου, προσκαλώντας κατοίκους και φορείς να φανταστούν το αστικό τοπίο. Η Έκθεση θα διαρκέσει 10 ημέρες, από τις 22 Απριλίου έως την 1 Μάιου 2013.

     

    Τι είναι η Έκθεση "Φαντάσου την πόλη"

     

    Στις εκθέσεις "Φαντάσου την πόλη" παρουσιάζονται μελέτες, σχέδια και μακέτες που αφορούν μία πόλη, την πόλη όπου λαμβάνει χώρα η έκθεση. Στόχος είναι να ξεκινήσει ο διάλογος μεταξύ μελετητών και κατοίκων και να πλαισιωθεί από παράλληλες δράσεις. Ταυτόχρονα το ευρύ κοινό αποκτά μια εικόνα των επεμβάσεων και βελτιώσεων που μπορούν να γίνουν στην πόλη και καθίσταται ικανότερο να έχει άποψη, να συζητήσει και να ζητήσει, να αντιληφθεί τις δυνατότητες βελτίωσης του αστικού τοπίου, να οραματιστεί την πόλη του. Οι μελέτες θα δημοσιευτούν στον κατάλογο της Έκθεσης ο οποίος θα διατίθεται κατά την διάρκεια της. Στον κατάλογο αυτό, κάθε μελετητής θα παρουσιάζει το βιογραφικό του και εικόνες από την μελέτη που εκθέτει στην Έκθεση.

     

    Κάλεσμα για συμμετοχή: Αρχιτεκτονικές, πολεοδομικές, εικαστικές και παντός είδους μελέτες, οι οποίες αφορούν στην περιοχή του Μεσολογγίου μπορούν να λάβουν συμμετοχή στην έκθεση. Οι ενδιαφερόμενοι για την έκθεση, προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή χρειάζεται να προωθήσουν το όνομα, και τα στοιχεία τους, μαζί με τον τίτλο της μελέτης τους και μια σύντομη περιγραφή στο [email protected] μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου 2013.

     

    Περισσότερα στοιχεία: http://www.imaginethecity.gr/ και http://www.facebook.com/pages/Imagine-The-City/103749233023217





    dtzortzis

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.