Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Από τα μεσάνυχτα φωτογραφικές κάμερες θα λειτουργούν στα διόδια


    Οι πρώτες φωτογραφικές κάμερες, που θα καταγράφουν όσους δεν πληρώνουν τέλος στα διόδια και στη συνέχεια θα τους έρχεται πρόστιμο στο σπίτι, θα αρχίσουν να λειτουργούν απο τα μεσάνυχτα στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου. Όπως ανακοινώθηκε απο την Τροχαία, τα «εγκαίνια» των Ειδικών Ηλεκτρονικών Τεχνικών Συσκευών θα γίνουν την 00.01΄στα εξης σημεία:

     

    Σταθμός Διοδίων Ελευσίνας.

    Πλευρικός Σταθμός Διοδίων Κόμβου 3 Ν. Περάμου.

    Πλευρικοί Σταθμοί Διοδίων Κόμβου 5 Πάχης.

     

    Σε βάρος των παραβατών, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο διακοσίων 200 ευρώ, καθώς και αφαίρεση διπλώματος, άδειας κυκλοφορίας και πινακίδων για 20 ημέρες, σύμφωνα με τον ΚΟΚ.

     

    Αλλαγές στις τιμές διοδίων της ε.ο. Αθηνών - Κορίνθου

     

    Αλλαγές στις τιμές των διοδίων της Ελευσίνας και του Ισθμού, καθώς και στα πλευρικά διόδια του ίδιου δρόμου στους Αγίους Θεοδώρους, τη Νέα Πέραμο και την Πάχη που δημιουργούνται τώρα, με πληρωμή διοδίων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ανακοίνωσε η Ολυμπία Οδός. Το νέο καθεστώς ισχύει από σήμερα τα ξημερώματα Τρίτης 4-2-2014 προς Τετάρτη 5-2-2014. Στην Ελευσίνα τα ΙΧ θα πληρώνουν 2,10 ευρώ ανά κατεύθυνση, ενώ τώρα πληρώνουν 3,20 ευρώ μόνο στο ρεύμα προς Κόρινθο. Στον Ισθμό θα πληρώνουν 1,80 ευρώ ανά κατεύθυνση από τα 3,20 που ίσχυε μέχρι τώρα μόνο στο ρεύμα προς Αθήνα.

     

    Παράλληλα παρέχονται σε οχήματα με πομποδέκτη «Ολυμπία Pass» ή με μοτοκάρτα Ολυμπίας Οδού κλιμακωτές εκπτώσεις από 15% έως και 60% ανάλογα με τη συχνότητα διέλευσης. Στην οδό Κορίνθου-Πατρών, στους σταθμούς διοδίων Ζευγολατιού και Ρίου η κατάσταση παραμένει ως έχει, με χρέωση μόνο προς τη μία κατεύθυνση και τιμές διοδίων τις νέες μειωμένες -κατά 20%- τιμές που εφαρμόστηκαν στις 24 Δεκεμβρίου 2013, με πρόσθετη έκπτωση 10% για φορτηγά και ΙΧ με Ολυμπία Pass (ή μοτο-κάρτα Ολυμπίας Οδού για δίκυκλα).

     

    Πηγή: http://www.ypodomes.com/index.php/astiki-anaptixi/sugkoinonies/item/23591-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%AC%CE%BD%CF%85%CF%87%CF%84%CE%B1-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CE%B1





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.