Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Διαγωνισμός από το Δήμο Αθηναίων για τη σηματοδότηση ιστορικών κτηρίων


    H Διεύθυνση Κτηριακών Έργων του δήμου Αθηναίων με την υποστήριξη του συνΑθηνά απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για τον σχεδιασμό της σηματοδότησης των ιστορικών κτηρίων του δήμου Αθηναίων.

     

    Συγκεκριμένα η πρόσκληση αφορά στον σχεδιασμό των πληροφοριακών πινακίδων που θα τοποθετηθούν έξω από τις εισόδους των σχετικών κτηρίων, καθώς και των πληροφοριακών πανό που θα αναρτηθούν στο εσωτερικό τους και απευθύνεται σε νέους με ανάλογη γνώση και εμπειρία, που θα συνεργαστούν με τις υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων για την πραγματοποίηση της ιδέας τους.

     

    Στόχος είναι η ανάδειξη των ιστορικών και αρχιτεκτονικών στοιχείων των δημοτικών κτηρίων, τα οποία θα τους παράσχει η Δ/νση Κτηριακών Έργων του Δήμου.

    Περισσότερες πληροφορίες για την πρωτοβουλία αυτή του δήμου Αθηναίων καθώς και για τα δημοτικά κτήρια που θα σημανθούν μπορείτε να διαβάσετε εδώ: http://www.synathina.gr/wp-content/uploads/2016/04/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B7.zip

     

    Τα αρχεία (κείμενο, φωτογραφία πρόσοψης, κάτοψη κτηρίου και λογότυπο δήμου Αθηναίων) που θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τον σχεδιασμό των υποψήφιων πληροφοριακών πινακίδων βρίσκονται στον συμπιεσμένο φάκελο αρχείων που μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ: https://www.dropbox.com/sh/vly0wy3fk9diskn/AACH3Qy40nK4xXhL6UhfMsQ5a?dl=0

     

    Τα αρχεία (κείμενο, φωτογραφίες, λεζάντες φωτογραφιών και λογότυπο του δήμου Αθηναίων) που θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τον σχεδιασμό των υποψήφιων πληροφοριακών πανό (ενδεικτικές διαστάσεις: 0,80 x 1,40 μ. έκαστο) βρίσκονται στον συμπιεσμένο φάκελο αρχείων που μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ.

     

    Όλες οι σχεδιαστικές προτάσεις που θα υποβληθούν θα αξιολογηθούν από Επιτροπή, ενώ ο δημιουργός της πρότασης που θα επιλεγεί θα παραλάβει ως έπαθλο ένα Laptop Apple Mac Book Pro MF839GR/A – 13.3″, προσφορά των καταστημάτων Public.

     

    Η αποστολή των προτάσεων (μία πληροφοριακή πινακίδα και ένα έως τέσσερα πληροφοριακά πανό) να γίνει στο [email protected] έως τις 13-5-2016.

    Για περαιτέρω διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Μαρία Δανιήλ, Προϊστάμενη του Τμήματος Μελετών της Δ/νσης Κτηριακών Έργων του Δήμου Αθηναίων στο τηλέφωνο 210-3721598.

     

    Πηγή: http://www.designmag.gr/info-athens/13198





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.