Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Ελληνικό, Περιφερειακά Αεροδρόμια, ΟΛΠ, ΟΛΘ, Εγνατία, ΤΡΑΙΝΟΣΕ ιδιωτικοποιούνται οριστικά


    H τελική πρόταση που κατέθεσε η χώρα μας στους Θεσμούς για το κλείσιμο της συμφωνίας περιλαμβάνει σχεδόν όλες τις μεγάλες αποκρατικοποιήσεις που είχαν κολλήσει εδώ και μήνες, από την Κυβέρνηση.

     

    Σύμφωνα με το κείμενο που απεστάλη προς ολοκλήρωση οδεύουν οι διαγωνισμοί για το Ελληνικό (όπου ήδη έχει υπογραφεί η σύμβαση παραχώρησης)και τα 14 Περιφερειακά Αεροδρόμια (όπου ήδη υπάρχει προτιμητέος ανάδοχος η Γερμανική Fraport μαζί με τον Όμιλο Κοπελούζου).

     

    Επιπλέον θα συνεχιστούν με σκοπό να ολοκληρωθούν οι διαγωνισμοί για την πώληση των μετοχών σε ιδιώτες σε ΟΛΠ, ΟΛΘ (Λιμάνια Αθήνας και Θεσσαλονίκης), με στόχο να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τον προσεχή Οκτώβριο.

     

    Τέλος θα ολοκληρωθούν οι διαγωνισμοί για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, την Εγνατία, τη Rosco.

     

    Στον κατάλογο περιλαμβάνεται η αποκρατικοποίηση της εταιρείας μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας ΑΔΜΗΕ ή θα εξεταστεί άλλη εναλλακτική πρόταση έως τον Οκτώβριο του 2015 ενώ το δημόσιο θα μεταβιβάσει στο ΤΑΙΠΕΔ το υπόλοιπο πακέτο μετοχών του ΟΤΕ.

     

    Μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται διεθνής δημόσιος διαγωνισμός για την απόκτηση τηλεοπτικών αδειών και τα σχετικά τέλη χρήσης των σχετικών συχνοτήτων, φορολογία 30% επί των ακαθαρίστων εσόδων από τυχερά παιχνίδια και στα VLT («φρουτάκια) που προβλέπεται να εγκατασταθούν στο δεύτερο εξάμηνο του 2015 και το 2016 και υποβολή προσφορών για την έκδοση αδειών 4G και 5G.

     

    Πηγή: http://www.ypodomes.com/index.php/alles-upodomes/endiaferouses-eidiseis/item/30982-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC-%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%BB%CF%80-%CE%BF%CE%BB%CE%B8-%CE%B5%CE%B3%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%B5-%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments



    Άντε μπας και γίνουμε κράτος κάποια στιγμή..

     

    Ναι από το σκότωμα της περουσίας μας θα γίνουμε κράτος. Όλες αυτές τις μέρες τίποτα δεν κατάλαβες

    • Upvote 5
    • Downvote 2
    Link to comment
    Share on other sites

    Το Ελληνικό δεν θα το αφήσουμε να ιδιωτικοποιηθεί. Ελπίζω να ξεσηκωθεί ο λαός και να μην αφήσει να εκποιηθεί η περιουσία που του ανήκει.

     

    Υ.Γ. Έχει καταντήσει αστείο αλλά ακόμα και οι τίτλοι των άρθρων της επικαιρότητας στο forum δείχνουν ότι κάποιοι υπεύθυνοι εδώ μέσα χαίρονται με το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

    • Upvote 1
    • Downvote 8
    Link to comment
    Share on other sites

    Είναι αστείο. Οι διαχειριστές να μου βάζουν - σε όποια ανάρτηση κάνω και ο μέσος όρος μου να παραμένει περίπου στο +4 για κάθε ανάρτηση. Ακόμα και το λογαριασμό μου έκλεισαν σε κάποια φάση για αρκετές ημέρες και οι συνάδελφοι σταμάτησαν να ενημερώνονται για κάποια θέματα.

     

    Και επιμένω : ο τίτλος του άρθρου "Ελληνικό, Περιφερειακά Αεροδρόμια, ΟΛΠ, ΟΛΘ, Εγνατία, ΤΡΑΙΝΟΣΕ ιδιωτικοποιούνται οριστικά", δείχνει ότι κάποιοι εδώ χαίρονται για αυτό το ξεπούλημα.

     

    Να ξέρετε ότι αν οι υποδομές του κράτους είχαμε επιτρέψει να ιδιοτικοποιηθούν, με τον ίδιο τρόπο που μας έκλεισαν τις ιδιωτικές τράπεζες για να εκβιάσουν την ψήφο μας στο Δημοψήφισμα, με τον ίδιο τρόπο θα μας είχαν αφήσει χωρίς ρεύμα και νερό μέχρι να υποκύψουμε. Σκεφτείτε τι παιχνίδια θα έπαιζαν την εβδομάδα πριν το Δημοψήφισμα, αν η ΔΕΗ ή η ΕΥΔΑΠ ανήκαν στους εθνικούς μας μεγαλοεργολάβους.

    • Upvote 1
    • Downvote 6
    Link to comment
    Share on other sites

    ΒΑΣΙΛΗΣ Κ., επιεικώς απαράδεκτο το σχόλιο σου για τους διαχειριστές και θα έπρεπε ήδη να είχες ανακαλέσει.

     

    Στο θέμα μας, το έχω ξαναγράψει ότι είμαι κατά των ιδιωτικοποιήσεων.

    • Upvote 1
    Link to comment
    Share on other sites

    Είναι αστείο. Οι διαχειριστές να μου βάζουν - σε όποια ανάρτηση κάνω ...

    Ξέρεις δεν σου είχα βάλει – αλλά για να μη σε βγάλω ψεύτη σου έδωσα το – σου.

     

    Και ενημερωτικά το >90% απο - που έχεις λάβει δεν είναι από ομάδα συντονισμού που σε τελική ανάλυση αν θέλει να δώσει ποινή σε κάποιον χρήστη έχει κι άλλα κουμπιά να το κάνει.

     

    Έλεος πια με το σύνδρομο της πρωτοπορίας. Βάλε λίγο νεράκι στο κρασί σου και άλλοι έκαναν και κάνουν πολλά για τους πολλούς δεν βγάζουν ντουντούκα κάθε δέκα λέξεις.

    • Upvote 3
    Link to comment
    Share on other sites

    Εγώ είμαι υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων αλλά κατά του ξεπουλήματος . Και επειδή έχω υπάρξει γιά καμμιά τριανταριά χρόνια πωλητής , ξέρω καλά την διαφορά του πωλητή από του μεσίτη .

     

    Μέχρι τώρα οι πολιτικοί μας υπήρξαν μεσίτες . Ελπίζω να γίνουν πωλητές .

    Link to comment
    Share on other sites




    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.