Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Εξοικονομώ Κατ' Οίκον: Ανανεωμένη λίστα με επιλέξιμες αντλίες θερμότητας


    Το Μητρώο Επιλέξιμων Αντλιών θερμότητας για το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' Οίκον», ανανεώθηκε από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και συμπεριλαμβάνει, πλέον, 1.618 διαφορετικά μοντέλα.

     

    Η διαδικασία ένταξης αντλιών θερμότητας στο μητρώο είναι συνεχής και το Μητρώο Επιλέξιμων Αντλιών θερμότητας θα εμπλουτίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

     

    Το αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Προγράμματος Μητρώο Επιλέξιμων Αντλιών θερμότητας είναι αυτό που θα ισχύει σε κάθε περίπτωση.

     

    Σημείωση: Διευκρινίζεται ότι στο μητρώο έχουν καταγραφεί μόνο οι αντλίες θερμότητας αέρα ‐ νερού που πληρούν τις απαιτήσεις του πίνακα της Απόφασης με Α.Π. ΦΕ2.1/25654/1231 της ΕΥΣΕΔ ΕΝ/ΚΑ του ΥΠΕΚΑ. Οι γεωθερμικές αντλίες θερμότητας επειδή, σύμφωνα με την προαναφερθείσα Απόφαση είναι όλες επιλέξιμες, δεν έχουν καταγραφεί στον κατάλογο.

     

    Δείτε το ανανεωμένο Μητρώο Επιλέξιμων Αντλιών θερμότητας, πατώντας ΕΔΩ.

     

    Πηγή: http://greenagenda.gr/%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CF%8E-%CE%BA%CE%B1%CF%84-%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CE%BD-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB/





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Υποθέτω η λίστα είναι μόνο για να ελέγξεις αν η αντλία που βρίσκεις είναι από κάποιο επίπεδο και πάνω, ελεγμένη και πιστοποιημένη από τον Χ φορέα. Περαιτέρω επιλογή από τα χαρακτηριστικά που χρειάζεσαι.

    Link to comment
    Share on other sites



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.