Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Επένδυση ενός δισ για την ανάπτυξη μικρών διαμερισμάτων τύπου co-living


    Επένδυση ενός δισ για την ανάπτυξη μικρών διαμερισμάτων με κοινόχρηστες εγκαταστάσεις (co-living) σε όλη την Ευρώπη τα επόμενα τρία έως πέντε χρόνια ανακοίνωσαν δύο από τις μεγαλύτερες γερμανικές εταιρείες στο real estate
     
    Η Corestate Capital Holding SA, και η Medici Living, ανακοίνωσαν ότι σκοπεύουν να δημιουργήσουν ένα ευρωπαϊκό χαρτοφυλάκιο περίπου 35 ακίνητα και να προσθέσουν επιπλέον 6.000 δωμάτια στο σημερινό χαρτοφυλάκιο της Medici Living που σήμερα φτάνει τα 1.800 δωμάτια.
     
    Οι νέοι που έχουν βρεθεί εκτός αγοράς κατοικίας λόγω υψηλού κόστους στις μεγάλες πόλεις αναζητούν λύσεις στέγασης σε μοντέλα “συγκατοίκησης” όπου μικροδιαμερίσματα που εξασφαλίζουν τον προσωπικό χώρο μεγέθους από 20 έως 35 τμ ομαδοποιούνται γύρω από κοινόχρηστες εγκαταστάσεις, όπως τραπεζαρίες, σαλόνια, χώρους εργασίας, χώρους πλυντηρίων και γυμναστήρια.

    Οι δύο γερμανικές εταιρείες, δήλωσαν οτι σκοππευουν να τοποθέτηθούν σε υπάρχοντα ακίνητα με κεφάλαια και εξυπηρέτηση χρεών, αλλά και αναπτύσσοντας εντελώς νέα συγκροτήματα αρχικά στην Αυστρία, την Ελβετία, την Ισπανία και την Πολωνία, πέραν των σημερινών ευρωπαϊκών αγορών που ήδη τοποθετείται η Medici Living (Γερμανία, Βρετανία και Κάτω Χώρες).

    Κάθε επένδυση θα κυμανθεί από 20 εκατομμύρια έως 60 εκατομμύρια ευρώ.

    Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Corestate θα είναι υπεύθυνη για επενδύσεις, ανάπτυξη έργων, χρηματοδότηση και διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και κεφαλαίων ενώ η Medici Living στο σχεδιασμό και την διαχείρηση των ακινήτων. 


    Πηγή: http://ered.gr/el/content/Ependusi_enos_dis_gia_tin_anaptuxi_mikron_diamerismaton/#.XBNZt9SLTGg



    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.