Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural

  • Επιμορφωτικό Πρόγραμμα Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων από την Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.


    Το Εργαστήριο Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.), διεξάγει Επιμορφωτικό Πρόγραμμα 10 διδακτικών ωρών, με τίτλο:

    «Μεθοδολογίες Επιθεώρησης & Ελέγχου Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων Χ.Τ. – Έντυπα τεκμηρίωσης αποτελεσμάτων – Νέα Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη – Έκθεση Παράδοσης & Πρωτόκολλα Ελέγχου».

     

    Το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα είναι αυτοχρηματοδοτούμενο σε ποσοστό 100% από τους συμμετέχοντες, με κόστος 140€ ανά άτομο, πραγματοποιείται σε τμήματα των 15 συμμετεχόντων στους οποίους με την ολοκλήρωση της παρακολούθησης χορηγείται από την Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.:

    «Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης στην Επιθεώρηση και τον Έλεγχο των Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων Χαμηλής Τάσης».

     

    Το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματικές ομάδες οι οποίες σχετίζονται με το αντικείμενο των Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων όπως:

    1. Διπλωματούχους Μηχανικούς
       
    2. Πτυχιούχους Α.Τ.Ε.Ι.
       
    3. Εκπαιδευτικούς
       
    4. Ελεύθερους Επαγγελματίες Αδειούχους Ηλεκτρολόγους Εγκαταστάτες
       
    5. Τεχνικούς Ασφαλείας
       
    6. Κάθε άλλο ενδιαφερόμενο επαγγελματία.

    Το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Εργαστηρίου Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., σε δύο ενότητες διάρκειας 5 διδακτικών ωρών η καθεμία (συνολικά 10 διδ. ώρες) και σε απογευματινό ωράριο δύο ημερών της εβδομάδας.

    Οι Μεθοδολογίες Επιθεώρησης & Ελέγχου Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων θα αναπτυχθούν μέσω εισηγήσεων με παράλληλες πειραματικές εφαρμογές και διεξαγωγή μετρήσεων με τη χρήση ψηφιακών οργάνων ελέγχου ηλεκτρικών εγκαταστάσεων τόσο σε επιδεικτική κονσόλα, όσο και σε πραγματική ηλεκτρική εγκατάσταση.

    Επιπλέον θα αναλυθεί η δομή και το περιεχόμενο της Νέας Υπεύθυνης Δήλωσης Αδειούχου Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη, της Έκθεσης Παράδοσης Ηλεκτρικής Εγκατάστασης και των Πρωτοκόλλων Ελέγχου κατά ΕΛΟΤ HD384 και κατά Κ.Ε.Η.Ε., ενώ θα δοθούν και παραδείγματα υποδειγματικής συμπλήρωσης των εντύπων για διάφορες περιπτώσεις ηλεκτρικών εγκαταστάσεων καθώς και εγκαταστάσεων Φ/Β στοιχείων σε στέγη.

     

    Στους συμμετέχοντες θα διανεμηθεί φάκελος με έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό, που θα αφορά τη σχετική με τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις νομοθεσία και πρότυπα, τα ψηφιακά όργανα ελέγχου ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και τα νέα έντυπα τεκμηρίωσης της Επιθεώρησης & Ελέγχου των Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων. Επιπλέον θα δοθεί το βιβλίο των Γιάννη Σ. Τσακιράκι και Νίκου Μ. Κιμουλάκη «Επιθεώρηση και Έλεγχος Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων», Αθήνα 2012, εκδόσεις Παπασωτηρίου.

     

    Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παρακολούθηση του Επιμορφωτικού Προγράμματος και να την αποστείλουν: στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή με φαξ στον αριθμό 210 2896822.

     

    Οι ημερομηνίες διεξαγωγής οριστικοποιούνται με τη συμπλήρωση των απαιτούμενων

    συμμετοχών ανά τμήμα με βάση την λίστα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, οπότε και ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για την ολοκλήρωση της συμμετοχής τους και για την ακριβή ημέρα και ώρα έναρξης του Επιμορφωτικού Προγράμματος.

     

    Αναλυτικές πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα www.aspete.gr

    Επικοινωνία με την γραμματεία του Επιμορφωτικού Προγράμματος κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στους τηλεφωνικούς αριθμούς 210 2896825 και 6972704578.





    aran

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.