Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Επιχειρηματικό πάρκο 680 στρεμμάτων στην Κοζάνη


    Σε 680 στρέμματα στην περιοχή της Κοζάνης θα αναπτυχθεί ένα νέο επιχειρηματικό πάρκο από την ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. Η σχετική σύμβαση υπογράφτηκε από τον δήμαρχο Λ. Ιωαννίδη και πήρε τέλος ένα σήριαλ που κρατά από το 1997.

     

    Σύμφωνα με την σύμβαση, ο Δήμος Κοζάνης θα λαμβάνει ως έσοδο το 15% και η ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ Α.Ε το 85% και όπως τόνισε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, στον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής συμπεριλαμβάνεται και η δημιουργία του εμπορευματικού σταθμού του ΟΣΕ, ο οποίος θα βρίσκεται απέναντι από το επιχειρηματικό πάρκο και την Βιομηχανική Περιοχή

     

    .Η ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. θα προχωρήσει άμεσα στην κατάθεση πολεοδομικής μελέτης προς έγκριση στην Περιφέρεια και σε έργα συντήρησης και εγκατάστασης ενεργειακών και τηλεπικοινωνιακών δικτύων, με στόχο την έναρξη λειτουργίας της ΒΙ.ΠΕ. σε ένα χρόνο από σήμερα.

     

    Η νέα Βιομηχανική Περιοχή έχει συνολική έκταση 680 στρεμμάτων, χωροθετείται στις κτηματικές περιφέρειες Μαυροδενδρίου και Κοίλων, σε πολύ κοντινή απόσταση από την έκταση όπου έχει αποφασιστεί ότι θα μεταφερθεί ο Εμπορευματικός Σιδηροδρομικός Σταθμός, έχει άμεση πρόσβαση στην Εγνατία Οδό και θα μετονομαστεί σε Επιχειρηματικό Πάρκο Κοζάνης με την ένταξή της στο ν. 3982/2011.

     

    Η ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. θα εισάγει για πρώτη φορά στο νέο αυτό Επιχειρηματικό Πάρκο τη δυνατότητα παροχής καινοτόμων υπηρεσιών προς τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις, όπως ευρυζωνικό δίκτυο (με δυνατότητα απευθείας πώλησης από την ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. προς τις επιχειρήσεις) και ασφάλεια χώρων μέσω ηλεκτρονικών μέσων. Παράλληλα θα δημιουργήσει ειδικά χρηματοοικονομικά προϊόντα σε συνεργασία με την τράπεζα Πειραιώς.

     

    Από τον οργανωμένο χώρο των 680 στρεμμάτων που εκτείνεται η ΒΙ.ΠΕ Κοζάνης, στα 380 περίπου στρέμματα θα μπορούν οι επιχειρηματίες να εγκαταστήσουν τις επιχειρήσεις τους είτε μισθώνοντας χώρο, είτε αγοράζοντας γη.

     

    Πηγή: http://www.ered.gr/el/content/Epicheirimatiko_parko_680_stremmaton_stin_Kozani/#.WR1sU-uLS70





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    "Σύμφωνα με την σύμβαση, ο Δήμος Κοζάνης θα λαμβάνει ως έσοδο το 15% και η ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ Α.Ε το 85% και όπως τόνισε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, στον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής συμπεριλαμβάνεται και η δημιουργία του εμπορευματικού σταθμού του ΟΣΕ, ο οποίος θα βρίσκεται απέναντι από το επιχειρηματικό πάρκο και την Βιομηχανική Περιοχή"

     

    ερωτημα

     

    Ο Δημος θα λαμβανει  15%....ως "τί",  απο τι ... και απο πού???

    Link to comment
    Share on other sites



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.