Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Εφαρμογή διαχείρισης των πινάκων αναδασμών σκοπεύει να αποκτήσει η Περιφέρεια ΑΜΘ


    Να υποβάλλουν προσφορά για την σύναψη σύμβαση με τη Διεύθυνση Πολιτικής Γης για την ανάπτυξη εφαρμογής διαχείρισης πινάκων (σεντόνια) αναδασμών καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους η Περιφέρεια ΑΜΘ.

    Με την εφαρμογήτης διαχείρισης των πινάκων του Αναδασμού, το κόστος της οποίας προϋπολογίζεται σε 7.000 ευρώ με ΦΠΑ, θα γίνεται η επεξεργασία των κτηματολογικών στοιχείων στο προ αναδασμού και στο μετά του αναδασμού Νέου Κτηματικού Καθεστώτος (ΝΚΚ). Επιπρόσθετα θα γένεται και η σύνδεση μεταξύ τους.

    Στη φάση της εκτέλεσης του αναδασμού με την εφαρμογή θα γίνεται η καταχώριση όλων των κτηματολογικών στοιχείων του προ αναδασμού κτηματικού καθεστώτος, για την δημιουργία του Βοηθητικού Πίνακα Αναδασμού (Σεντόνια). Κατόπιν θα συνδέεται το παλιό με το νέο κτηματικό καθεστώς και θα δημιουργείται ο κτηματολογικός πίνακας, ο πίνακας διανομής και θα εκδίδονται οι τίτλοι.

    Στους περαιωμένους αναδασμούς θα γίνεται η καταχώριση των στοιχείων έτσι ώστε και στις δύο περιπτώσεις, των υπό εκτέλεση και των περαιωμένων, να υπάρχει δυνατότητα για την καταχώριση των μεταβολών που επέρχονται και της εκτύπωσης βεβαίωσης αναδασμού, στην οποία θα αναφέρεται με ποια τεμάχια εισήλθε ο κτηματίας και ποιά τεμάχια έλαβε μετά τον αναδασμό.
     
    Η εφαρμογή θα εγκατασταθεί σε λειτουργία τουλάχιστον σε ένα υπολογιστή σε κάθε Τμήμα Τοπογραφίας Εποικισμού της Περιφέρειας και στη Διεύθυνση Πολιτικής Γης, ενώ θα παρέχεται υποστήριξη της εφαρμογής για διάστημα τουλάχιστον 3 ετών.


    Πηγή: http://paratiritis-news.gr/article/205793/Stin-ilektroniki-epoxi-mpainoun-oi-anadasmoi-stin-AMTh



    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.