Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Λειτουργία Κτηματολογικών Γραφείων στις περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου


    Από σήμερα Δευτέρα 1η Μαρτίου και μέχρι και την 5η Μαρτίου 2021, αναστέλλονται πλήρως όλες οι δια ζώσης συναλλαγές και παραμένει σε πλήρη λειτουργία ΜΟΝΟ η ηλεκτρονική υπηρεσία της έκδοσης πιστοποιητικών, στις περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου, όπου βρίσκονται: το Κτηματολογικό Γραφείο Πειραιά και τα υποκαταστήματα Νέας Ιωνίας, Περιστερίου και Χαλανδρίου (Περιφέρεια Αττικής) και το Κτηματολογικό Γραφείο Πελοποννήσου (όσον αφορά την Τρίπολη και την τοπική αρμοδιότητα στην Π.Ε. Αρκαδίας).

    Τα ραντεβού της τρέχουσας εβδομάδας θα επαναπρογραμματιστούν με την ίδια σειρά μετά τη λήξη της αναστολής και οι πολίτες θα ενημερωθούν εγκαίρως με τηλεφωνικό ή ηλεκτρονικό μήνυμα, προκειμένου να μην υπάρξει άσκοπη ταλαιπωρία.

    Σε όλα τα υπόλοιπα Κτηματολογικά Γραφεία και τα υποκαταστήματά τους, οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες (εγγραφή πράξεων, έκδοση πιστοποιητικών) παραμένουν σε πλήρη λειτουργία, οι δια ζώσης συναλλαγές και ο έλεγχος των αρχείων θα γίνεται μόνο με ραντεβού και τα οργανωτικά θέματα θα επιλύονται με έκδοση απόφασης της/του προϊστάμενης/ου.

    Γενικές Πληροφορίες

    Τηλ 210 6505600 - www.ktimatologio.gr

    Καθημερινές 8:30 - 15:30





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.