Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Μας κοροϊδεύουν στις Βρυξέλλες για το Mall: Τhe largest «rousfeti» in Europe!


    Στις Βρυξέλλες έφθασε η χάρη του εμπορικού κέντρου The Mall Athens!

     

    Σε δημοσίευμά της με τίτλο «Οριζόντια, κάθετη και συστημική κατάχρηση στην Ελλάδα», η εφημερίδα New Europe εξαπολύει φαρμακερά βέλη κατά της κυβέρνησης για τις αποφάσεις της σχετικά με την «μεγαλύτερη παράνομη κατασκευή στην Ευρώπη».

     

    Όπως αναφέρει η αγγλόφωνη εφημερίδα των Βρυξελλών, το Συμβούλιο της Επικρατείας χαρακτήρισε παράνομη και αντισυνταγματική την ανέγερση του Mall αλλά… «εδώ είναι Ελλάδα»: «Το Mall τυχαίνει να ανήκει στο “Latsis Group”, εκ των μεγαλυτέρων τραπεζιτών της Ελλάδας, οπότε η νομιμότητα δεν έχει να κάνει και πολλά. Σε απόλυτη αρμονία με τις πελατειακές πρακτικές των κυβερνήσεων που έφεραν την Ελλάδα στη θέση που είναι σήμερα, η τωρινή κυβέρνηση αποφάσισε όχι μόνο να μην εφαρμόσει το νόμο αλλά και να προσφέρει επιπλέον στήριξη στο Mall»!

     

     

    Η New Europe αναφέρεται στην σκανδαλώδη εξέλιξη του θέματος (δείτε τα σχετικά ρεπορτάζ του STAR εδώ και εδώ) αφού όχι μόνο δεν θα πληρώσει πρόστιμο η Lamda Development, στην οποία ανήκει το μεγαλύτερο αυθαίρετο της χώρας, αλλά και χαρακτηρίστηκε το παράνομο εμπορικό κέντρο «μεγάλη επένδυση - fast track» με την απόφαση της διυπουργικής επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων!

     

    230614143855_5546.jpg

     

    Βλέποντας να γίνονται όλα αυτά, οι Ευρωπαίοι μας κοροϊδεύουν κάνοντας λόγο για το «largest rousfeti in Europe»: «Με τα κατάλληλα εργαλεία, η “μεγαλύτερη παράνομη κατασκευή της Ευρώπης”, έγινε “το μεγαλύτερο ρουσφέτι της Ευρώπης”, μια λέξη με τούρκικες ρίζες που υποδηλώνει ανεξέλεγκτη εύνοια σε ένα πελατειακό περιβάλλον».

     

    Πηγή: http://www.star.gr/Pages/Oikonomia.aspx?art=233599&artTitle=mas_koroidevoun_stis_vryxelles_gia_to_mall_the_largest_rousfeti_in_europe





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.