Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Νέα πρωτότυπη εφαρμογή "ταχυμεταφορών" της Uber


    Μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία ταχυμεταφορών μέσω του κινητού (app) λανσάρει δοκιμαστικά η Uber στο Μανχάταν, ενώ δεν αποκλείεται να επεκταθεί και σε ολόκληρη την περιοχή της Νέας Υόρκης καθώς και σε άλλες πόλεις.

     

    Η νέα υπηρεσία ονομάζεται RUSH και είναι ουσιαστικά ένα "πείραμα" που ξεκίνησε από το "Uber Garage" ένα εργαστήριο όπου δημιουργούνται όλες οι νέες ιδέες. Κατά το παρελθόν η Uber έχει εμπειρία από παραδόσεις διαφόρων πραγμάτων όπως Χριστουγεννιάτικα δέντρα κ.ά.

     

    Η πιλοτική αυτή εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο αυτοκίνητο προς το παρόν είναι διαθέσιμη από τις 08.00 το πρωί έως τις 06.00 το απόγευμα τις καθημερινές εκτός Σαββατοκύριακου.

     

    Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς κούριερ οι υπάλληλοι της υπηρεσίας RUSH θα παραδίδουν και θα παραλαμβάνουν πακέτα με το ποδήλατό τους ή με τα πόδια καθώς δεν θα υποστηρίζονται αυτοκίνητα.

     

    uberrrr contentimage (2).jpg

     

    Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να επιλέξουν από το κινητό τους μέσω της υπηρεσίας app Uber την τοποθεσία τους στο χάρτη του Μανχάταν και να "καρφιτσώσουν" την διεύθυνσή τους με την εντολή "παραλαβή". Θεωρητικά ο κούριερ θα φτάσει κοντά τους σε λίγα λεπτά για να παραλάβει το πακέτο ενώ ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί όλη την διαδρομή μέχρι την παράδοσή του μέσω της ίδιας εφαρμογής.

     

    Πηγή: http://www.ered.gr/content/Nea_prototupi_efarmogi_tachumetaforon_tis_Uber_/





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.