Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Οι πιο ακριβοί ταξιδιωτικοί προορισμοί του κόσμου


    Αν σκεφτείς πόσα μπορείς να ξοδέψεις για ένα ταξίδι και... προσθέσεις στο τέλος μερικά μηδενικά τότε θα έχεις βρει τους πιο ακριβούς ταξιδιωτικούς προορισμούς στον κόσμο. Πρόκειται για τα μέρη που τα ξενοδοχεία, το φαγητό, οι υπηρεσίες και τα αγαθά έχουν πολύ υψηλές τιμές και απευθύνονται σε πιο τυχερούς πελάτες. Βέβαια και γι αυτά τα μέρη δεν λέιπουν οι ευκαιρίες, αλλά σε γενικές γραμμές πρόκειται για ακριβά ταξίδια.

     

    Δείτε παρακάτω ποια είναι τα ταξίδια που κοστίζουν πολύ:

     

    Οσλο

    Σύμφωνα με την έκθεση «Prices and Earnings» η πρωτεύουσα της Νορβηγίας είναι η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο. Οι τιμές εκεί είναι 20% παραπάνω από τις υπόλοιπες χώρες της Δ. Ευρώπης και 70% ακριβότερες από τον υπόλοιπο κόσμο.

     

    Ζυρίχη

    Σύμφωνα με την ίδια έκθεση, είναι το πιο ακριβό μέρος στον κόσμο για να περάσεις ένα Σαββατοκύριακο. Ακριβά ξενοδοχεία, ακριβά εστιατόρια γενικώς οι τιμές είναι «φωτιά». Επίσης οι τιμές στα μέσα μαζικής μεταφοράς και τα ταξί είναι από τις υψηλότερες στον κόσμο.

     

    Νέα Υόρκη

    Τα λόγια είναι περιττά. Υπέροχη, κοσμοπολίτικη, αλλά ακριβή. Τα ξενοδοχεία, αν θες να μείνεις κάπου καλά, είναι πολύ τσιμπημένα

     

    Μπόρα Μπόρα, Γαλλική Πολυνησία

    Δεν είναι τυχαίο που είναι η αγαπημένος προορισμός των πλουσίων. Η μέση τιμή για μία νύχτα στα διάσημα bungalow στο νερό είναι περίπου 730 ευρώ.

     

    Σίδνεϊ

    Μία από τις ομορφότερες πόλεις στον κόσμο, ωστόσο ένα Σαββατοκύριακο εκεί είναι ακριβότερο από ό,τι ένα Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη.

     

    Τόκιο

    Το Τόκιο δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια λίστα. Είναι κατά 50% ακριβότερο από ό,τι οι υπόλοιπες πόλεις της Ασίας. Οσον αφορά το φαγητό και τα χώνια είναι η ακριβότερη πόλη στον κόσμο.

     

    Λονδίνο

    Η ζωή στο Λονδίνο για τους γνωρίζοντες είναι πολύ ακριβή. Αυτό είναι κάτι που θα διαπιστώσει και ο ταξιδιώτης ο οποίος θα κληθεί να πληρώσει σχεδόν 300 ευρώ τη βραδιά σε ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων. Οσο για τον καφέ; Είναι κατά 60% ακριβότερος από τη Ρώμη.

     

    Λας Βέγκας

    Είναι γεμάτη η τσέπη σου και θες να ξοδέψεις (λέμε τώρα...); Το Λας Βέγκας είναι το μέρος για σένα. Ξενοδοχεία με ασύλληπτες τιμές, μπέργκερ που κοστίζουν χιλιάδες ευρώ, παραστάσεις που πρέπει να δώσεις μία περιουσία για να τις παρακολουθήσεις.

     

    Μόντε Κάρλο

    Σύμφωνα με το Hotels.com, το Monte Carlo έχει τα πιο ακριβά ξενοδοχεία στον κόσμο. Εξίσου ακριβή είναι η είσοδος στα γήπεδα γκολφ, τένις αλλά και στα σπα του θερέτρου. Μόνο για χοντρά πορτοφόλια...

     

    Πηγή: http://www.ypodomes.com/index.php/alles-upodomes/endiaferouses-eidiseis/item/23757-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%B2%CE%BF%CE%AF-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.