Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Ποιες πόλεις έχουν τα ακριβότερα ενοίκια στον πλανήτη;


    Μπορεί το κόστος των ενοικίων να έχει αρχίσει και πάλι να "παίρνει την ανηφόρα" στη χώρα μας, όμως σε ποια θέση βρίσκεται η Αθήνα σε σχέση με τα ενοίκια των μεγαλύτερων πόλεων στον κόσμο; 

    Προκειμένου να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα, η Deutsche bank δημοσίευσε την λίστα με τις τιμές για τα ενοίκια σε όλο τον πλανήτη, με την Αθήνα να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του σχετικού πίνακα. Στην κορυφή του βρίσκεται το Hong Kong, κάτι σχετικά αναμενόμενο αφού η πυκνότητα του πληθυσμού σε συνδυασμό με το περιορισμένο της διαθέσιμης γης, έχει οδηγήσει τα ενοίκια στα ύψη και πιο συγκεκριμένα σε ένα μέσο όρο για ένα δυάρι τα 3.737 δολάρια το μήνα. 

    Ακολουθεί το Σαν Φρανσίσκο, με το ενοίκιο να φτάνει εκεί στα 3.664 δολάρια, ενώ η Αθήνα, σύμφωνα με τη λίστα της Deutshe Bank που δημοσιεύει το Business Insider, βρίσκεται στην 43η θέση με το μέσο ενοίκιο για ένα δυάρι να αγγίζει τα 613 δολάρια. Η τιμή για ένα δυάρι στην Αθήνα φαίνεται λίγο "τσιμπημένη" είναι η αλήθεια, κάτι που βάζει σε σκέψεις σχετικά με την αξιοπιστία της έρευνας της Deutsche Bank, όμως σε κάθε περίπτωση αυτή είναι η λίστα με τις τιμές ενοικίων ανά τον πλανήτη.

    rent-db-1

    rent-db-2


    Πηγή: https://emea.gr/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%B2%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%AF/547125/547125/



    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.