Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Πολικό ψύχος από το Τέξας μέχρι τον Καναδά


    Πολικό ψύχος πλήττει από χθες τις ΗΠΑ, όπου οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες σπάνε κάθε ρεκόρ και έχουν προκαλέσει τουλάχιστον δύο θανάτους.

     

    Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εκδίδει συνεχώς προειδοποιήσεις για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που καλύπτουν μια μεγάλη περιοχή από το νότιο Τέξας μέχρι τον Καναδά και από τη Μοντάνα και το Ουαϊόμινγκ στα δυτικά μέχρι το βόρειο άκρο του Μέιν.

     

    Επικίνδυνα χαμηλές θερμοκρασίες σημειώθηκαν σε Κάνσας, Μισούρι, Ιλινόις, Νεμπράσκα, Αϊόβα, Μινεσότα, Νότια και Βόρεια Ντακότα.

     

    Κάτω από 26 βαθμούς Κελσίου έδειξε ο υδράργυρος στην Ομάχα της Νεμπράσκα, θερμοκρασία που είχε να καταγραφεί από το 1884.

     

    Ήδη από την περασμένη εβδομάδα αξιωματούχοι της Πολιτείας είχαν αναβάλει τις εκδηλώσεις για την Πρωτοχρονιά, στις οποίες λαμβάνουν κάθε χρόνο μέρος περίπου 30.000 άτομα.

     

    Ωστόσο, ακόμα περισσότερο κρύο έκανε στο Ντε Μουάν (Νεμπράσκα), όπου νωρίς χθες το πρωί η θερμοκρασία έπεσε στους -29 βαθμούς Κελσίου.

     

    Στη Νέα Υόρκη ο υδράργυρος έδειξε -23 βαθμούς, με το ρεκόρ... ψύχους να κατέχει ακόμα το 1917, όταν η θερμοκρασία έπεσε στους -17 βαθμούς.

     

    Αντιμέτωποι με το πολικό ψύχος είναι και οι κάτοικοι του νότου, όπου οι θερμοκρασίες κυμαίνονται από -7 έως -12 βαθμούς.

     

    Ήδη δύο άνδρες, ηλικίας 50 και 34 ετών, έχουν χάσει τη ζωή τους από υποθερμία, την ώρα που μία γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς έπεσε με το αυτοκίνητό της στον πάγο.

     

    Πηγή: http://www.efsyn.gr/arthro/poliko-psyhos-apo-texas-mehri-ton-kanada





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.