Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Προέγκριση για το Ειδικό Πολεοδομικό σχέδιο στο Costa Navarino για την έκταση των 8.308.605,65 τμ


    Προεγκρίθηκε το Ειδικό Πολεοδομικό σχέδιο για την έκταση των 8.308.605,65 τμ με μέγιστη επιτρεπόμενη δόμηση στα 240.000 τμ.

    Την προέγκριση του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου, Περιοχής Ολοκληρωμένης Τουριστικής Ανάπτυξης (ΠΟΤΑ) στη θέση «Κυνηγός», του Δήμου Πύλου, ΠΕ Μεσσηνίας δημοσίευσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

    Φορέας ίδρυσης και εκμετάλλευσης της Π.Ο.Τ.Α. «Κυνηγού» είναι η  εταιρεία «Πανόραμα Α.Ε. με βασικούς μέτοχους την ΤΕΜΕΣ και την Consiltech 

    Η περιοχή Π.Ο.Τ.Α. εκτείνεται σε έκταση 8.308.605,65 τ.μ. και αποτελείται από 670 αυτοτελή και ανεξάρτητα γεωτεμάχια. Όπως αναφέρεται στην απόφαση μεταξύ τους παρεμβάλλονται δρόμοι και άλλα φυσικά εμπόδια που αν και σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.1β, του άρθρου 29 του Ν.2545/1997, δεν συνιστούν κατάτμηση των εκτάσεων, θα πρέπει να εξασφαλίζεται, η δυνατότητα λειτουργικής ενοποίησης τους στο πλαίσιο της έγκρισης οριοθέτησης και χαρακτηρισμού της Π.Ο.Τ.Α.

    Επιτρεπόμενες χρήσεις γης που εγκρίθηκαν είναι ο «Τουρισμός Αναψυχή», ο μέσος Συντελεστής Δόμησης σε 0.03 με μέγιστη επιτρεπόμενη δόμηση στα 240.000 τμ.

    Ο χαρακτηρισμός και η οριοθέτηση της Π.Ο.Τ.Α. θα πραγματοποιηθεί με προεδρικό διάταγμα μετά από πρόταση των Υπουργών Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Τουρισμού, ύστερα από γνώμη του οικείου περιφερειακού συμβουλίου.

    Η Εταιρεία έχει ξεκινήσει την κατασκευή γηπέδων γκολφ, τα The Hills Courses, και ενός clubhouse .Τα The Hills Courses σχεδιάστηκαν από τον  διάσημο επαγγελματία παίκτη γκολφ José María Olazábal, με 23 νίκες στο Ευρωπαϊκό Τουρνουά έξι νίκες PGA και με εξαιρετικό ρεκόρ στο Ryder Cup. Βρίσκονται σε ένα υψίπεδο που έχει θέα στον κόλπο του Ναβαρίνου και στους γύρω λόφους, και θα λειτουργούν από Φεβρουάριο έως Νοέμβριο. 


    Πηγή: https://ered.gr/real-estate-news/epekteinetai-to-costa-navarino



    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.