Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Προσκλήσεις του ΤΕΕ για τη σύνταξη Καταλόγου Εκπροσώπων του σε Επιτροπές Δημοσίων Συμβάσεων Έργων και Επιτροπές Παραλαβής Έργων


    1. Για τη σύνταξη Καταλόγου Εκπροσώπων του ΤΕΕ σε Επιτροπές Δημοσίων Συμβάσεων ανάθεσης μελετών, παροχής τεχνικών υπηρεσιών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών για το έτος 2023 το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας  δημιουργεί Κατάλογο Μελών του, ανά κατηγορία κύριας μελέτης, για το  έτος 2023, από τον οποίο θα ορίζονται, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 221 του Ν. 4412/2016 (ΦΕΚ 147/Α’/8.8.2016), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει,  οι εκπρόσωποί του σε Επιτροπές δημοσίων συμβάσεων ανάθεσης μελετών, παροχής τεχνικών υπηρεσιών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών.

    Καλούνται τα ενδιαφερόμενα Τακτικά Μέλη, Ιδιώτες Διπλωματούχοι Μηχανικοί όλων των Ειδικοτήτων, (με Διεύθυνση εντός του Ν. Αττικής και Ν.Κυκλάδων)  να υποβάλουν Αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύνταξη του παραπάνω Καταλόγου, συμπληρώνοντας τα στοιχεία που ζητούνται στο ΕΝΤΥΠΟ   που ακολουθεί.

          2. Για τη σύνταξη Καταλόγου Εκπροσώπων του ΤΕΕ σε Επιτροπές  Δημοσίων Συμβάσεων Έργων και  Επιτροπές Παραλαβής Έργων για το έτος 2023 (Ν. 4412/2016, άρθρο 221, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει) το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, σύμφωνα με τις ως άνω διατάξεις του Ν. 4412/2016 (ΦΕΚ 147/Α’/8.8.2016), όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν, δημιουργεί Κατάλογο Μελών του  για το  έτος 2023, από τον οποίο θα ορίζονται,  μετά από δημόσια κλήρωση,  οι εκπρόσωποί του σε Επιτροπές Δημοσίων Συμβάσεων  Έργων και Επιτροπές Παραλαβής Έργων.

    Καλούνται τα ενδιαφερόμενα Τακτικά Μέλη, Ιδιώτες Διπλωματούχοι Μηχανικοί όλων των Ειδικοτήτων,  (με Διεύθυνση εντός του Ν. Αττικής και Ν.Κυκλάδων),  να υποβάλουν Αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύνταξη του παραπάνω Καταλόγου, συμπληρώνοντας τα στοιχεία που ζητούνται στο ΕΝΤΥΠΟ που ακολουθεί.

    Διευκρινίζεται ότι όσοι,

    Α) μετέχουν ήδη στον Κατάλογο των εκπροσώπων για το έτος 2023 ΔΕΝ χρειάζεται να υποβάλουν νέα αίτηση

    Β) μετείχαν στον Κατάλογο των εκπροσώπων τα προηγούμενα έτη και επιθυμούν να επικαιροποιήσουν τη συμμετοχή τους, θα πρέπει να υποβάλουν εκ νέου αίτηση χρησιμοποιώντας το ως άνω EΝΤΥΠΟ ώστε να συμπεριληφθούν στον κατάλογο για το έτος 2023.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να ανατρέξουν στο ενημερωτικό σημείωμα για την προστασία προσωπικών δεδομένων που προσαρτάται στο έντυπο Αίτησης.

    • Η Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος θα υποβάλλεται στο  TEE για το Γραφείο Εκπροσωπήσεων ως συνημμένο  σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο pdf)

    στο Email:  [email protected]

    Προθεσμία υποβολής :  μέχρι Παρασκευή 30/6/2023

     





    GTnews

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.