Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Πτήση MS804: Οι δορυφορικές εικόνες αποκλείουν την έκρηξη


    Αξιωματούχοι διαφορετικών υπηρεσιών της Αμερικανικής κυβέρνησης, προχώρησαν σε ανασκόπηση εικόνων από δορυφόρους και είπαν ότι δεν υπάρχουν σημάδια έκρηξης στο αεροπλάνο που έπεσε την Πέμπτη νότια της Καρπάθου, εκτελώντας την πτήση από το Παρίσι στο Κάιρο, γράφει σε δημοσίευμά του το πρακτορείο Reuters.

     

    Οι αξιωματούχοι που μίλησαν υπό το καθεστώς της ανωνυμίας, εξαιτίας των πληροφοριών που χαρακτηρίζονται ευαίσθητες, είπαν ότι τα αρχικά συμπεράσματα από τις δορυφορικές εικόνες είναι αντίθετες με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες που αναφέρουν ότι μία βόμβα προκάλεσε την έκρηξη.

     

    Οι ΗΠΑ δεν έχουν αποκλείσει καμία πιθανότητα για τις πιθανές αιτίες της πτώσης, συμπεριλαμβανομένων της μηχανικής βλάβης, της τρομοκρατίας ή την σκόπιμη ενέργεια από τον πιλότο ή το πλήρωμα.

     

    ΥΠΕΞ Γαλλίας: Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο» για τα αίτια της συντριβής του αεροσκάφους της EgyptAir

     

    «Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο» για τα αίτια της συντριβής του αεροσκάφους της EgyptAir, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Ζαν-Μαρκ Ερό.

     

    «Εξετάζονται όλες οι υποθέσεις, αλλά καμία δεν υπερισχύει, διότι δεν έχουμε κανένα στοιχείο για τα αίτια», δήλωσε ο επικεφαλής της γαλλικής διπλωματίας στο τηλεοπτικό δίκτυο France 2, προσθέτοντας ότι θα συναντηθεί αύριο με τις οικογένειες των επιβατών και αξιωματούχους «για να τους μεταφέρει τις περισσότερες δυνατές πληροφορίες με απόλυτη διαφάνεια».

     

    Πηγή: http://www.topontiki.gr/article/170567/ptisi-ms804-oi-doryforikes-eikones-apokleioyn-tin-ekrixi-ola-ta-endehomena-anoihta#.Vz6uc_0VoRI.facebook





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.