Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Ρεκόρ νέων δωματίων αυξάνουν τον ανταγωνισμό στα ξενοδοχεία της Ευρώπης


    Σε υψηλό όλων των εποχών αναμένεται να φτάσει ο αριθμός των δωματίων σε ξενοδοχεία στην Ευρώπη το 2021, με περισσότερα από 100.000 νέα δωμάτια να υπολογίζονται για το σύνολο του έτους, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχέια της STR, που θα παρουσιαστούν στο Διεθνές Φόρουμ Επενδύσεων Φιλοξενίας (IHIF), το οποίο διεξάγεται 1-3 Σεπτεμβρίου, στο Βερολίνο.
     
    Περισσότερα από 50.000 δωμάτια έχουν προστεθεί στο δυναμικό των ξενοδοχείων μέχρι τώρα για το 2021, αριθμός μεγαλύτερος, σε σύγκριση με τον συνολικό αριθμό των νέων δωματίων που άνοιξαν το 2020. 
     
    Αυτό σε συνδυασμό με τα προγραμματισμένα ανοίγματα για το υπόλοιπο του έτους, αναμένεται να αυξήσουν τον αριθμό των ξενοδοχειακών δωματίων σε περισσότερα από 100.000 εφέτος. Σε αυτά έχουν προστεθεί και τα καθυστερημένα ανοίγματα του 2020 λόγω Covid 19.
     
    Ο ρυθμός των νέων δωματίων σε ξενοδοχεία στην Ευρώπη δεν αναμένεται να επιβραδυνθεί σημαντικά το 2022, καθώς εκτιμάται πως στην ξενοδοχειακή αγορά θα προστεθούν άλλα 100.000 νέα δωμάτια. Η προηγούμενη κορύφωση στον αριθμό νέων ξενοδοχειακών δωματίων στην Ευρώπη ήταν το 2019, οπότε και προστέθηκαν 74.852 δωμάτια.
     
    “Η πανδημία οδήγησε σε πολύ μεγάλες καθυστερήσεις και πολλά ξενοδοχειακά έργα είτε αναβλήθηκαν είτε ακυρώθηκαν στην Ευρώπη. Πολλοί όμως είναι οι επενδυτές που εξακολουθούν να υπολογίζουν στην ανθεκτικότητα του τομέα”, δήλωσε ο Robin Rossmann, διευθύνων σύμβουλος της STR. 
     
    "Η αυξηση της προσφοράς ποικίλει ανά αγορά, και αναμένεται οτι θα υπάρξει ακόμη μεγαλύτερος ανταγωνισμός για τα ξενοδοχεία που κατάφεραν να ξεπεράσουν την πανδημική κρίση και ελπίζουν να επιτύχουν σημαντικά επίπεδα ανάκαμψης τα επόμενα χρόνια. Τα νέα δωμάτια δεν θα αντικαταστήσουν τα ήδη υπάρχοντα καθώς τα περισσότερα ξενοδοχεία που έκλεισαν λόγω της πανδημίας έχουν ανοίξει ξανά".

    11.png

     


    Πηγή: http://ered.gr/el/content/Rekor_neon_domation_auxanoun_ton_antagonismo_sta_xenodocheia_tis_Europis/#.YTH6c477SUk



    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.