Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Στα €380,62 / τ.μ η τιμή κατοικίας στο Ολυμπιακό Χωριό


    Το δρόμο για τη μεταβίβαση της πλήρους κυριότητας των κατοίκων του οικισμού "Ολυμπιακό Χωριό" άνοιξε η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΕΔ για τον καθορισμό της χρεούμενης αξίας ανά τετραγωνικό μέτρο.

     

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 65 του Νόμου 3518/2006 (ΦΕΚ 272Α΄/21-12-2006), όπου αναλύεται διεξοδικά ο ιδιαίτερος τρόπος κοστολόγησης των κατοικιών του εν λόγω οικισμού και σε εφαρμογή των οριζομένων στην με αρ. 59734/2362/13-1-2016 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 37Β΄/18-1-2016), το ΔΣ καθόρισε την τελική χρεούμενη τιμή μονάδας κατοικίας, στα €380,62 ανά τετραγωνικό μέτρο επιφάνειας κατοικίας.

     

    Το "Ολυμπιακό Χωριό" χρησιμοποιήθηκε για τη στέγαση αθλητών, δημοσιογράφων και διοργανωτών στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004, με συνέπεια η κατασκευή του να έχει ακολουθήσει προδιαγραφές ανάλογες με τις συγκεκριμένες ανάγκες, γεγονός που επέφερε υπερβάλλουσα δαπάνη τόσο για την κατασκευή του οικισμού όσο και για τη μετατροπή του σε κατοικίες για τη μεταολυμπιακή του χρήση.

     

    Ως εκ τούτου, για το συγκεκριμένο οικιστικό συγκρότημα δεν εφαρμόστηκε ο πάγιος τρόπος κοστολόγησης των κατοικιών που ισχύει για τους λοιπούς οικισμούς του πρώην ΟΕΚ.

     

    Πηγή: http://www.ered.gr/el/content/Sta_%E2%82%AC38062__tm_i_timi_katoikias_sto_Olumpiako_Chorio/





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.