Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Στα €9.000 ανά τ.μ. έφτασαν οι τιμές στην Αθηναϊκή Ριβιέρα


    Στα ύψη οι τιμές των των κατοικιών με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, στην περιοχή της Αττικής που βρισκονται σε εξέλιξη οι μεγαλύτερες επενδύσεις στην ελληνική αγορά real estate σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Algean Property για τις τιμές των ακινήτων σε τέσσερις περιοχές των νοτίων προαστίων
     
    Ειδικότερα η εταιρεία εξετάζει  την περιοχή του Ελληνικού όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη  στην έκταση του πρώην αεροδρομίου, την περιοχή της Γλυφάδας στην οποία δρομολογείται η αναγέννηση και περαιτέρω ανάπτυξη των “θρυλικών Αστεριών’’ τη Βούλα στην οποία έχουν τοποθετηθεί οι Hines– Ηenderson Park για να αναπτύξουν 400 κατοικίες υψηλών προδιαγραφών και τη Βουλιαγμένη  η οποία θεωρείται και η πιο πολυτελής περιοχή της Αθηναικής Ριβιέρας και στην οποία λειτουργεί ένα απο τα πιο ακριβά resort στην Ελλάδα το “Astir Palace”. 
     
    Οι πιο υψηλές, ζητούμενες τιμές καταγράφονται στη Βουλιαγμένη με τις ζητούμενες τιμές να φτάνουν τα €9.000 ανά τ.μ., και ακολουθεί η περιοχή της Βούλας με €7.000 ευρώ ανά τ.μ.. η Γλυφάδα και το Ελληνικό με €6.500 /τ.μ.
     

    Πηγή: http://ered.gr/el/content/Sta_%E2%82%AC9000_ana_tm_eftasan_oi_times_stin_Athinaiki_Ribiera/#.X55eBoj7SUk



    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.