Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Στο κομμάτι της "υποενοικίασης" μπαίνει η Airbnb


    Σε νέα σελίδα στον ιστότοπό της θα περιλαμβάνει τα λεγόμενα "φιλικά προς την Airbnb κτίρια" που επιτρέπουν στους ενοικιαστές να φιλοξενούν όπως κάνουν και οι ιδιοκτήτες ακινήτων.

    Με μεγάλους ιδιοκτήτες ακινήτων αλλά και εταιρίες διαχείρισης συνεργάζεται η πλατφόρμα βραχυχρόνιας ενοικίασης Airbnb, με σκοπό να συμπεριλάβει στις λίστες της διαμερίσματα σε "φιλικά" προς την εταιρεία κτίρια που επιτρέπουν στους ενοικιαστές να προσφέρουν υπηρεσίες υποενοικίασης.

    Όπως ανακοίνωσε σε μια νέα σελίδα στον ιστότοπό της θα περιλαμβάνει τα λεγόμενα φιλικά προς την Airbnb κτίρια, τα οποία θα δίνουν στους ενοικιαστές τη δυνατότητα να φιλοξενούν στα διαμερίσματά τους όπως μπορούν να κάνουν και οι ιδιοκτήτες ακινήτων.

    Συνήθως, τα ενοικιαζόμενα κτίρια απαγορεύουν στους ενοικιαστές να υπεκμισθώνουν για βραχυχρόνια μίσθωση. 

    Αρχικά, η Airbnb παρουσιάζει 175 πολυκατοικίες σε περισσότερες από 25 μεγάλες αγορές, συμπεριλαμβανομένων των Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο, Ατλάντα, Ντάλας, Χιούστον, Ντένβερ, Σιάτλ και Φοίνιξ. 

    Η πλατφόρμα θα βοηθήσει τους ενοικιαστές να φιλοξενούν και θα βοηθήσει τα κτίρια να προσελκύσουν ενοικιαστές που μπορεί να θέλουν να φιλοξενούν μέσω της πλατφόρμας. 

    Δεδομένου του πόσο αυξήθηκαν τα ενοίκια τα τελευταία χρόνια, μαζί με τις τιμές των κατοικιών και άλλους φόρους, οι ενοικιαστές αναζητούν όλο και περισσότερο τρόπους να συμπληρώσουν τα εισοδήματά τους για να κάνουν τις μηνιαίες πληρωμές τους. Τα ενοίκια αρχίζουν να σταθεροποιούνται, αλλά εξακολουθούν να είναι αυξημένα κατά 10% σε σχέση με ένα χρόνο πριν, σύμφωνα με το Apartment List. Πέρυσι, τα ενοίκια αυξήθηκαν περισσότερο από 15% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. 

    Η νέα σελίδα στον ιστότοπο της Airbnb θα προσφέρει επίσης μια αριθμομηχανή που θα δείχνει πόσα χρήματα μπορεί να βγάλει ο ενοικιαστής ανά μήνα. Ο υπολογισμός αλλάζει ανάλογα με τον αριθμό των υπνοδωματίων και τον αριθμό των διανυκτερεύσεων που επιτρέπει το κάθε κτίριο, καθώς και με τα πιθανά ζητούμενα ενοίκια, δεδομένων των ανέσεων του κτιρίου. 

    Αξίζει, να σημειωθεί ότι εταιρείες όπως η Equity Residential, η UDR καθώς και η Greystar, η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης διαμερισμάτων στις ΗΠΑ, είναι μεταξύ των σημαντικότερων ονομάτων που προσφέρουν διαμερίσματα με προνόμια φιλοξενίας στη νέα πλατφόρμα Airbnb.


    Πηγή: https://ered.gr/real-estate-news/ta-filika-ktiria-gia-enoikiash-prowthei-h-airbnb



    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    On 12/2/2022 at 5:14 AM, Engineer said:

    Οι απούλητοι καναπέδες διανέμονται σχεδόν δωρεάν (Δείτε τις τιμές)
    Sponsored by Καναπέδες | ευγενική χορηγία

    Ενδιαφέρον.. Τι να εννοεί άραγε; (σκεφτόμαστε να αγοράσουμε καναπέ φέτος, για αυτό ρωτάω) 

    Link to comment
    Share on other sites



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.