Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • ΤΑΙΠΕΔ: Στις 26 Οκτωβρίου οι προσφορές για 5 ακίνητα στο εξωτερικό


    Στις 26 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία για την υποβολή των τελικών προσφορών για την πώληση 5 ακινήτων που κατέχει το ελληνικό δημόσιο στο εξωτερικό μέσω του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων ΤΑΙΠΕΔ.

     

    Το άνοιγμα των φακέλων των επενδυτών που θα επιλεγούν θα γίνει στις 4 Νοεμβρίου και το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ θα επιλέξει την επομένη τον προτιμητέο πλειοδότη.

     

    Τα ακίνητα βρίσκονται στη Νέα Υόρκη, την Ουάσινγτον, την Ρώμη, την Λουμπλιάνα και την Πρετόρια.

     

    Ειδικότερα:

     

    Νέα Υόρκη

     

    Το ακίνητο βρίσκεται στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, μεταξύ της Πρώτης και της Δεύτερης Λεωφόρου, επί της 305 East 47th Street, πλησίον του κτιρίου των Ηνωμένων Εθνών. Αποτελεί τον δεύτερο όροφο συγκροτήματος γραφείων καλούμενου ως “The 3 Dag Condominium” και έχει συνολική ενοικιαζόμενη επιφάνεια 15.247 τετραγωνικά πόδια (1.416 τ.μ.).

     

    Ελάχιστη Αποδεκτή Τιμή: 9.100.000 Δολάρια ΗΠΑ

     

    Ουάσινγκτον

     

    Το ακίνητο βρίσκεται σε έναν από τους πιο σημαντικούς δρόμους της αμερικανικής πρωτεύουσας στη Λεωφόρο Massachusetts 2211. Στην περιοχή που χωροθετείται στην συνοικία Kalorama Heights της βορειοδυτικής Washington στεγάζεται παραδοσιακά πληθώρα ξένων διπλωματικών αποστολών. Το κτίριο αποτελείται από ισόγειο και τρείς ορόφους συνολικής ωφέλιμης επιφάνειας 8.120 τετραγωνικά πόδια (754 τ.μ. περίπου). Η επιφάνεια του οικοπέδου είναι 2.850 τετραγωνικά πόδια (264 τ.μ.).

     

    Ελάχιστη Αποδεκτή Τιμή: 2.700.000 Δολάρια ΗΠΑ

     

    Ρώμη

     

    Το ακίνητο βρίσκεται μέσα στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης, 300 μ. ακριβώς νότια από τους κήπους της Villa Borghese επί της 42 Romagna Street και 153 Sardegna Street. Οι γύρω δρόμοι χαρακτηρίζονται από μεγάλη πυκνότητα πολυτελών κατοικιών, καθώς και μια σειρά από υψηλής ποιότητας κτίρια γραφείων, συμπεριλαμβανομένων 3 ιδιωτικές τράπεζες. Το κτίριο αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, πέντε ορόφους και σοφίτα και προσφέρει μια συνολική επιφάνεια περίπου 1.600 τ.μ. Λειτουργούσε ως ξενοδοχείο μέχρι το 2007.

     

    Ελάχιστη Αποδεκτή Τιμή: 8.000.000 ευρώ

     

    Λιουμπλιάνα

     

    Το ακίνητο είναι ένα διατηρητέο κτίριο επί της 17 Veselova Street και βρίσκεται σε μια προνομιακή οικιστική περιοχή, που προστατεύεται από τους κανονισμούς της πολιτιστικής κληρονομιάς. Στη γύρω περιοχή χωροθετούνται πρεσβείες (των Η.Π.Α. και της Αυστρίας), κυβερνητικά κτίρια, καθώς και πολλά καταστήματα λιανικής πώλησης και το περίφημο πάρκο Tivoli. Είναι ένα διώροφο κτίριο με υπόγειο και πατάρι, συνολικής επιφανείας 1.215 τ.μ. και δυο ανεξάρτητους χώρους στάθμευσης 20 τ.μ. και 16 τ.μ. αντίστοιχα.

     

    Ελάχιστη Αποδεκτή Τιμή: 800.000 Ευρώ

     

    Πρετόρια

     

    Το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή Hatfield στην πλέον κεντρική λεωφόρο της Πρετόρια στη Stanza Bopape αριθμός 1008, και σε μικρή απόσταση από το Union Building. Το κτιριακό συγκρότημα περιλαμβάνει διώροφο κτίριο συνολικής επιφάνειας 350 τ.μ. και ένα βοηθητικό αυτοτελές κτίσμα συνολικού εμβαδού 50 τ.μ. Η επιφάνεια του οικοπέδου είναι 1.766 τ.μ.

     

    Ελάχιστη Αποδεκτή Τιμή: 240.000 Δολάρια ΗΠΑ

     

    Πηγή: http://www.topontiki.gr/article/143988/taiped-stis-26-oktovrioy-oi-prosfores-gia-5-akinita-sto-exoteriko





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.