Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • 170 εθελοντές Μηχανικοί του ΤΕΕ-ΚΔΘ στη «μάχη» για ελέγχους-αυτοψίες


    Εκατόν εβδομήντα εθελοντές μηχανικούς από Τρίκαλα, Καρδίτσα και Λάρισα έχει ρίξει στη «μάχη» για τους προκαταρκτικούς ελέγχους και τις ταχείες αυτοψίες σε δημόσια κτίρια, σχολεία, υποδομές, αλλά και κατοικίες το ΤΕΕ-Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας.

    Ο πρόεδρος, κ.Νίκος Παπαγεωργίου και ο γενικός γραμματέας, κ.Αχιλλέας Κέλλας της Δ.Ε. του φορέα επισκέφθηκαν, σήμερα, Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021, τους οικισμούς Μαγούλας, Αμουρίου, Βλαχογιαννίου και εκ νέου του Δαμασίου, με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, κ.Κώστα Καραμανλή στις πληγείσες από το σεισμό περιοχές του νομού Λάρισας.

    Χαρακτηριστική ήταν η αναφορά του κ.Καραμανλή για τη συμβολή και συνδρομή των εθελοντών μηχανικών του ΤΕΕ-ΚΔΘ στη συγκρότηση των κλιμακίων, σε συνεργασία με τους μηχανικούς της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (ΔΑΕΦΚ) του Υπουργείου Υποδομών, τα οποία από την περασμένη Πέμπτη πραγματοποιούν ελέγχους σε δημόσια κτίρια και κατοικίες -«θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τους μηχανικούς της Γ.Γ. ΑΕΦΚ, αλλά και τους εθελοντές μηχανικούς του ΤΕΕ, έχουν ήδη γίνει 2.500 καταγραφές και αυτοψίες στα κτίρια», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών από το Δαμάσι, όπου και βρέθηκε νωρίς σήμερα το πρωί.


    Πηγή: http://larissanet.gr/



    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.