Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • H ΜΟΜΑ πηγαίνει στη Σκόπελο


    Με ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος μετά από επικοινωνία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Αποστολάκη και σε συνεννόηση με τις περιφερειακές και δημοτικές αρχές της Σκοπέλου γνωστοποίησε ότι μηχανήματα αλλά και προσωπικό της ΜΟΜΑ (Μικτής Ομάδας Μηχανημάτων Ανασυγκροτήσεως) θα μεταφερθούν με αρματαγωγό στη Σκόπελο προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν θέσει το νησί των Βορείων Σποράδων κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

     

    Σημειώνεται ότι στη Σκόπελο σημειώθηκαν μεγάλες καταστροφές από ισχυρότατη καταιγίδα η οποία σάρωσε όλο το νησί την Τετάρτη.

     

    Ο δήμαρχος Σκοπέλου, Χρήστος Βασιλούδης, μιλώντας σήμερα το πρωί στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ωρα Mega», έκανε έκκληση προς την Πολιτεία για βοήθεια προς του πληγέντες, ενώ διεμήνυσε ότι υπάρχουν οικογένειες ακόμα και με πρόβλημα επιβίωσης. "Τώρα βλέπεις τα κουρέλια που άφησε πίσω αυτή η καταστροφή. Ζητάμε άμεσα την επέμβαση της Πολιτείας. Υπάρχουν οικογένειες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης", ανέφερε ο δήμαρχος.

     

    Πηγή: http://www.buildnet.gr/default.asp?pid=235&catid=213&artid=16685





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Κάπου είδα κάποια υδραυλικά έργα που έβγαζαν έναν χείμμαρο μέσα στο λιμάνι που προφανώς αστόχησαν . Αραγε η μελέτη ήταν σωστή και η πλημμύρα δεν ήταν αναμενόμενη ? Η έπρεπε να βολέψουμε πάλι ιδιοκτησίες και ατομικά συμφέροντα ?

    Link to comment
    Share on other sites



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.