Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • World Best Cities: Η Αθήνα στις 100 πόλεις με τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης


    Στην 72η θέση στην λίστα με τις 100 πόλεις του κόσμου με τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης κατατάσσεται η Αθήνα σύμφωνα με την έρευνα "World Best Cities" της Resonance Concustancy,

    Για την κατάταξη των πόλεων ελήφθησαν υπόψη 24 παράμετροι σε έξι διαφορετικές κατηγορίες.Συγκεκριμένα, λαμβάνονται υπόψη οι ευκαιρίες απασχόλησης o των πολυεθνικών εταιρεών που έχουν γραφεία στην πόλη, το κατά πόσο είναι προσιτή η οικονομία, η ποιότητα του φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος, η ποιότητα των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, τα αξιοθέατα και οι υποδομές, η ποικιλομορφία των ανθρώπων, το πόσο συχν΄ α αναφέρεται η πόλη στα κοινωνικά δίκτυα, η οικονομική ευημερία και το επίπεδο των τεχνών, του πολιτισμού, των εστιατορίων και της νυχτερινής ζωής.

    Τις πρώτες πέντε θέσεις στον κατάλογο κατέλαβαν το Λονδίνο, το Παρίσι, η Νέα Υόρκη, το Τόκιο και η Βαρκελώνη. Ακολουθούν η Μόσχα, το Σικάγο, η Σιγκαπούρη, το Ντουμπάι και το Σαν Φρανσίσκο.  Οπως αναφέρει η έρευνα το Λονδίνο βρέθηκε για άλλη μια φορά στην πρώτη θέση έναντι άλλων μεγάλων και ιδιαίτερα αγαπητών στον κόσμο πόλεων εξαιτίας των πολυτελών καταστημάτων, των πανεπιστημίων αλλά και των καλών εστιατορίων που διαθέτει. Οσον αφορά στην "πόλη του φωτός" ήρθε δεύτερη κυρίως εξαιτίας της αναβάθμισης των βασικών της υποδομών ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024.

    Στην τέταρτη θέση βρέθηκε το Τόκιο, για τα πάρκα του και την υπαίθρια δραστηριότητα ενώ στην πέμπτη θέση η Βαρκελώνη "φιγουράρει" λόγω του μίγματος της αρχιτεκτονικής και της δημιουργικότητας που προσφέρει.


    Πηγή: http://ered.gr/el/content/I_Athina_stis_100_poleis_me_tis_kaluteres_sunthikes_diabiosis_/



    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.