Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural

  • Έλεγχος Ανυψωτικών Μηχανημάτων – Δωρεάν σεμινάριο από τη TÜV


    Η TÜV Rheinland Hellas A.E. αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν από τους ισχυρότερους φορείς Επιθεώρησης και Πιστοποίησης στο χώρο της Βιομηχανίας. Αποτελώντας πλήρες μέλος του Διεθνώς Αναγνωρισμένου Γερμανικού Οργανισμού, TÜV Rheinland Group και με εφόδια την εξαιρετική εμπειρία και τεχνογνωσία, επιδιώκουμε το μεγαλύτερο δυνατό όφελος για τους πελάτες μας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και αξιοπιστίας.

     

    Από το 2009 αποτελεί εγκεκριμένο φορέα ελέγχων και επιθεωρήσεων για τον Αρχικό και Περιοδικό έλεγχο ανυψωτικών μηχανημάτων. Στελεχωμένη με Επιστημονικό και Τεχνικό προσωπικό υψηλής στάθμης και πολυετούς επαγγελματικής εμπειρίας κατέχει επάξια την πρώτη θέση στις επιθεωρήσεις ανυψωτικών μηχανημάτων, εξασφαλίζοντας για τους πελάτες της, τη μέγιστη ποιότητα και ασφάλεια στο εργασιακό τους περιβάλλον. Επιθυμώντας να μοιραστούμε την εμπειρία μας και την τεχνογνωσία των ειδικών μας με πελάτες – συνεργάτες ή υποψήφιους πελάτες - συνεργάτες , θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο σεμινάριο που διοργανώνει η εταιρεία μας με θέμα " Έλεγχος Ανυψωτικών Μηχανημάτων".

     

    Το σεμινάριο απευθύνεται σε μηχανικούς και τεχνικούς ασφαλείας, συντηρητές, χειριστές και επιθεωρητές ανυψωτικών μηχανημάτων καθώς και σε άτομα που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις στους ελέγχους και τις επιθεωρήσεις των ανυψωτικών μηχανημάτων.

     

    Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014 στις εγκαταστάσεις της TÜV Rheinland Hellas, Τραπεζούντος & Διγενή Ακρίτα, 19200 στην Ελευσίνα. Η διάρκεια του σεμιναρίου θα είναι 8 ώρες, 09:00 – 17:00 και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Με το πέρας του σεμιναρίου θα σας δοθεί βεβαίωση παρακολούθησής του από τον Φορέα μας.

    Πηγή: http://www.biomassenergy.gr





    Mechanical_engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.