Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural

  • Κορυφαίες συναντήσεις Ευρωπαίων μηχανικών στην Αθήνα με πρωτοβουλία του ΤΕΕ


    Η Αθήνα, από τις 10 Οκτωβρίου, γίνεται ο τόπος συνάντησης των Ευρωπαίων μηχανικών, οι οποίοι θα συζητήσουν τα επίκαιρα και ιδιαίτερα πιεστικά προβλήματα του κλάδου, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και τις προοπτικές που υπάρχουν ή πρέπει να επιδιωχθούν και διανοιγούν για το άμεσο μέλλον.

     

    Τις κορυφαίες συναντήσεις των Ευρωπαίων μηχανικών φιλοξενεί το ΤΕΕ, στο πλαίσιο μιας σειράς εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει για τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του και είναι συνέχεια της προσπάθειας που καταβάλλει ο πρόεδρος του ΤΕΕ Χρήστος Σπίρτζης και η Διοικούσα Επιτροπή, να δημιουργήσει ευρύτερες συμμαχίες, προκειμένου ν’ αντιμετωπιστούν τα προβλήματα των διπλωματούχων μηχανικών.

     

    Ειδικότερα το τριήμερο 10-12 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα:

     

    • Η 6η Διεθνή Διάσκεψη των Ευρωπαϊκών Οργανισμών των Μηχανικών (θα γίνει την Παρασκευή, στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα – Αμαλίας 8, με ώρα έναρξης 09.30 π.μ.), με ομιλητές, μεταξύ άλλων, τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γεώργιο Κουμουτσάκο.

    • Η Γενική Συνέλευση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου των Επιμελητηρίων των Μηχανικών (ECEC), καθώς και

    • Eπιμέρους, άλλες συναντήσεις, όπως η Συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής για τη 2nd European Engineers’ Day, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, το Νοέμβριο του 2014 κ.α.

     

    Για όλες αυτές τις συναντήσεις έχει υπάρξει διεθνής ανταπόκριση και αναμένεται να συμμετάσχουν οι Πρόεδροι των Ευρωπαϊκών και Διεθνών Οργανισμών, των Επιμελητηρίων Μηχανικών και των Κλαδικών & Επαγγελματικών Οργανώσεων των Μηχανικών.

     

    Πηγή: http://iekemtee.gr/el/%CE%B5%CF%80%CE%AC%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82/7187-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%85%CF%86%CE%B1%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B5%CE%B5





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.