Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Σημαντική τροπολογία για τους Μηχανικούς στο νομοσχέδιο για τα δάση


    Αρ. Τροπολογίας: 1634/222 29.7.2014

     

    Υπουργείο: Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

     

    Περιγραφή:

     

    Α. Ρυθμίσεις θεμάτων σχετικά με τους υποψήφιους Ενεργειακούς Επιθεωρητές.

     

    Β. Ρυθμίσεις σχετικά με τους Επιθεωρητές Δόμησης.

     

    Γ. Ρυθμίσεις σχετικά με τη συγκρότηση του Εποπτικού Συμβουλίου (αρ. του ν. 4030/2011).

     

    Δ. Ρυθμίσεις σχετικά με μνημονευόμενες τουριστικές εγκαταστάσεις που εξαιρούνται από την απαγόρευση υπαγωγής στις περιπτώσεις αυθαιρέτων κτιρίων.

     

    Ε. Ρυθμίσεις σχετικά με τη διαδικασία αδειοδότησης δόμησης κτιριακών εγκαταστάσεων σε μεταλλλεία και λατομέια.

     

    ΣΤ. Ρυθμίσεις σχετικά με την ανέγερση ιερών ναών εκτός ρυθμιστικού σχεδίου πόλεων και των υφιστάμενων προ του έτους 1923

    οικισμών.

     

    Πηγή: www.hellenicparliament.gr/





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments



    Αγαπητέ Υπουργέ και αναπληρωτή υπουργέ και αγαπητέ συντάξαντα της τροπολογίας,  ούτε 31 ΦΕΒΡΟΥΡΙΟΥ 2014 ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ 31 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 που θέλατε να γράψετε, δεν υπάρχουν σαν ημερομηνίες στον ημερολογιακό χάρτη....!!

    • Upvote 8
    Link to comment
    Share on other sites

    Αν κατάλαβα καλά, προωθείται η παράταση στην υποβολή του πιστοποιητικού επιτυχούς εξέτασης (δηλαδή της ισχύος των αδειών μας) για περίπου ένα εξάμηνο?

    Link to comment
    Share on other sites

    Αγαπητέ Υπουργέ και αναπληρωτή υπουργέ και αγαπητέ συντάξαντα της τροπολογίας,  ούτε 31 ΦΕΒΡΟΥΡΙΟΥ 2014 ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ 31 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 που ήθελες να γράψεις, δεν υπάρχουν σαν ημερομηνίες στον ημερολογιακό χάρτη....!!

    υπάρχει

    είναι η ημερομηνία λήξης του μνημόνιου

    • Upvote 2
    Link to comment
    Share on other sites

    Αν αυτό δεν είναι φωτογραφική ρύθμιση για τις ΣΚΟΥΡΙΕΣ στην Χαλκιδική τοτέ τί είναι!!!? Και μάλιστα στα θερινά τμήματα της βουλής με όλα τα καλά "στρατιωτάκια" και με υπόγειες τροπολογίες της τελευταίας στιγμής.

     

    +1

    Link to comment
    Share on other sites

    αχάριστοι ... πρεπει να ντρέπεστε που τα εχεται βάλει ολοι με το κρατος και τους νομοθέτες... αυτοι παλεύουν για εμας και τα παιδια μας και εσεις τους βρίζεται ... ντροπή σας... ποσο αχαριστία θεεμου... 

    με πόση χαρά πηγα σημερα και πληρωσα 4000 στην εφορια δεν θα μπορεσεται ποτε να καταλαβαιτε ολοι εσεις οι αχάριστοι... αντί να χαιρεστε και να θεωρητε τιμη σας που το κρατος διαλεξε εμας για συνεταίρους και μας παίρνει το 50% των εισοδημάτων μας εσεις τους βριζεται ... ναι ρε νομοθετει για να μην χρειαζεται πλεον να κουραζομαστε να μην χρειαζεται πλεον να δουλευουμε ... μονο μια υδ και φτανει... απο την αλλη σας χαλασαν οι εξετασεις... ντροπη σας ... δηλαδη δωσατε καμια 100 φορες στο πανεπιστήμιο και σας χαλασε μια ακομα ... ντροπη σας ή μηπως σας χαλασαν τα 150 ευροπουλακια , για την μυκονο να πατε στην κοντσιτα εχεται ε;;;... και τι εγινε που εκαναν λαθος δηλαδη 31 φεβ 2014 ... αντι να λετε και μπραβο που καταφεραν να γυσρισουν το χρονο πισω τους κοροιδευετε και αποπανω.... μια ολοκληρη μερα προσθεσαν στο χρονο για εμας ρε... για να προλαβουμε να δωσουμε εξετασεις ... αχαριστία... ολο το κρατος δουλευει για εμας τους μηχανικους και εσεις τους βριζεται... και τι εγινε δηλαδη που θα σου παρει το σπιτι επειδη δεν πληρωσες το τσμεδε, φτιαξε αλλο τι σκατα μηχανικος εισαι... ερχεται η αναπτυξη τη δεν καταλαβαινεται...θα γεμίσουμε λεφτα .....

    • Upvote 5
    Link to comment
    Share on other sites




    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.