Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Συγκροτούνται άμεσα οι Μόνιμες Επιτροπές του ΤΕΕ


    Η Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας ανακοινώνει ότι συγκροτούνται άμεσα οι Μόνιμες Επιτροπές του ΤΕΕ και καλεί τους διπλωματούχους μηχανικούς να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους σε αυτές, με χρονική προθεσμία έως και τις 8 Ιανουαρίου 2015.

     

    Ειδικότερα, από τη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ υπογραμμίζεται ότι το ΤΕΕ στηρίζεται στη συμμετοχή των Μελών του. Όλοι όσοι εκδηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή σε Επιτροπή, ανεξάρτητα του αν επιλεγούν να συμμετάσχουν σε αυτήν ή όχι, θα μπορούν να ενημερώνονται, αν το επιθυμούν, για τις δραστηριότητες της Επιτροπής και θα μπορούν να υποβάλουν αναφορές και προτάσεις όποτε το επιθυμούν ή και να συμμετάσχουν στις ανοιχτές συνεδριάσεις τους. Το ΤΕΕ προσβλέπει στη συμμετοχή των συναδέλφων στη δουλειά του, που είναι άλλωστε η δύναμη του Φορέα μας.

     

    Απαραίτητη προϋπόθεση, για να γίνει δυνατή η ενημέρωση των συναδέλφων στη βάση που προαναφέραμε, είναι η ύπαρξη ηλεκτρονικής διεύθυνσης.

     

    Παρακάτω δημοσιεύεται η σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ο κατάλογος των Μονίμων Επιτροπών, όπως αποφασίστηκαν από την Aντιπροσωπεία του ΤΕΕ.

     

    Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις Μόνιμες Επιτροπές του ΤΕΕ μπορούν να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και να τη στείλουν στο ΤΕΕ / Τμήμα Υποστήριξης Επιτροπών, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected] μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου 2015.

     

    (Παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα μόνο στον χώρο που δίδεται)

     

    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Υποστήριξης Επιτροπών, στα τηλέφωνα: 2103291308 και 2103291255

     

    Έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις νέες Μ.Ε. του ΤΕΕ (σε μορφή word)

     

    Έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις νέες Μ.Ε. του ΤΕΕ (σε μορφή pdf)

     

    Πηγή: http://portal.tee.gr/portal/page/portal/COMMITTEES





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    γιατι δεν μπορεις να μπεις στην σελιδα να κανεις αιτηση? Τυχαίο, δεν νομίζω.....Και άλλοι που δεν θα σας παρουν, να δουλέψουν τσαμπα για του αλλους. κανεις όμως γνωριμίες!!!

    Link to comment
    Share on other sites



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.