Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • ΤΕΕ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύνταξη Καταλόγου Εκπροσώπων του ΤΕΕ σε Επιτροπές για την ανάθεση μελετών, παροχής υπηρεσιών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών για το έτος 2021


    Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας  σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 221, παρ. 9 του Ν. 4412/2016 (ΦΕΚ 147/Α’/8.8.2016), όπως ισχύει, δημιουργεί Κατάλογο Μελών του ανά κατηγορία κύριας μελέτης για το  έτος 2021 από τον οποίο θα ορίζονται,  μετά από δημόσια κλήρωση,  οι εκπρόσωποί του σε Επιτροπές για την ανάθεση μελετών, παροχής υπηρεσιών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών.

    Καλούνται τα ενδιαφερόμενα Τακτικά Μέλη, Ιδιώτες Διπλωματούχοι Μηχανικοί όλων των Ειδικοτήτων, (με Διεύθυνση εντός του Ν. Αττικής και Ν. Κυκλάδων)  να υποβάλουν Αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύνταξη του παραπάνω Καταλόγου, συμπληρώνοντας τα στοιχεία που ζητούνται στο ΝΕΟ ΕΝΤΥΠΟ  που ακολουθεί.

    Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Μελέτες
    (αρχείο .doc ,  55KB)

    Διευκρινίζεται ότι, όσοι μετείχαν ήδη στον Κατάλογο των εκπροσώπων τα προηγούμενα έτη και επιθυμούν να επικαιροποιήσουν τη συμμετοχή τους, θα πρέπει να υποβάλουν εκ νέου αίτηση χρησιμοποιώντας το ΝΕΟ ΕΝΤΥΠΟ ώστε να συμπεριληφθούν στον κατάλογο για το έτος 2021.

    Στο πλαίσιο της συμμόρφωσης του ΤΕΕ με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων ΕΕ 2016/679 και την εν ισχύ εθνική Νομοθεσία, όπως αυτά εκάστοτε τροποποιούνται, όσα Μέλη δεν υποβάλλουν εκ νέου αίτηση δεν θα συμπεριληφθούν πλέον στον Κατάλογο αυτό για το έτος 2021.

    Προθεσμία υποβολής :  μέχρι Τρίτη 1/12/2020

    Η Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά στο  TEE  για το Γραφείο Εκπροσωπήσεων ως συνημμένο  σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο pdf)

    στο Email:  [email protected]


    ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΝΤΥΠΩΝ:

    Οι ενδιαφερόμενοι  κατεβάζουν το έντυπο και συμπληρώνουν τα στοιχεία που ζητούνται. Η συμπλήρωση τουλάχιστον μιας (1) από τις κατηγορίες Μελετών  και η υπογραφή της αίτησης είναι απαραίτητα.

    Αποθηκεύουν σε pdf format με το επώνυμό τους [παράδειγμα : meletes-eponymo (λατινικούς χαρακτήρες)]


    Πηγή: https://web.tee.gr/eidisis/prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-gia-ti-syntaxi-katalogoy-ekprosopon-toy-tee-se-epitropes-gia-to-etos-2021/



    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.