Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • «Καυτή» χρονιά το 2017 στην Ευρώπη


    Οι επιστήμονες αναμένεται να κατατάξουν το 2017 στη πιο ζεστή χρονιά που έχει καταγραφεί στην Ευρώπη, αυτό σίγουρα δεν πρόκειται να προκαλέσει την έκπληξη των κατοίκων της Γηραιάς ηπείρου οι βρίσκονται αντιμέτωποι με απανωτά κύματα καύσωνα τους τελευταίους μήνες.

     

    Η Ευρώπη το φετινό καλοκαίρι δοκιμάζεται όχι μόνο από τα κύματα καύσωνα, αλλά και από ανεμοστρόβιλους αλλά και καταιγίδες. Ήδη στη Νότια Ευρώπη καταγράφονται οι περισσότερες δασικές πυρκαγιές από το μέσο όρο. Οι εισαγωγές τραυματιών στο νοσοκομεία αυξήθηκαν ενώ έχουν σημειωθεί αρκετοί θάνατοι που σχετίζονται με τις ακραίες καιρικές συνθήκες σε πολλές χώρες. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα λόγω της παγκόσμιας υπερθέρμανσης δοκιμάζουν την αντοχή ολόκληρου τον πλανήτη και των κατοίκων της.

     

    hot-1-1.jpg

     

    Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι είναι αναγκαία η επίτευξη των βασικών στόχων της συμφωνίας των Παρισίων για τον περιορισμό της υπερθέρμανσης του πλανήτη και την αύξηση της ανθεκτικότητας στην αλλαγή του κλίματος ώστε να διαφυλαχθούν η υγεία και η ευημερία των μελλοντικών γενεών ανθρώπων στην Ευρώπη.

     

    Η χρήση γης, ο πολεοδομικός σχεδιασμός, οι στρατηγικές περιορισμού της κατανάλωσης ενέργειας και των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, η μείωση της αστικής εξάπλωσης και της εξάρτησης από το αυτοκίνητο μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην επίτευξη μιας υγιούς ουδέτερης κοινωνίας από τον άνθρακα.

     

    Πηγή: http://greenagenda.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AE-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC-%CF%84%CE%BF-2017-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7/





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.