Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Οδηγός παρακολούθησης διεργασιών διαχείρισης Α.Ε.Κ.Κ. & ανάπτυξης Σ.Δ.Α.


    Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, τμήμα Δωδεκανήσου, ως επιστημονικός φορέας, στην προσπάθειά του για συνεχή ενημέρωση και πληροφόρηση των φορέων που άπτονται του εκάστοτε αντικειμένου που πραγματεύεται το ΤΕΕ, παρουσιάζει τον οδηγό για την εκπόνηση Σχεδίων Διαχείρισης Αποβλήτων ΑΕΚΚ.

    Ο παρών οδηγός εκπονήθηκε από τα μέλη του τομέα περιβάλλοντος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου σε συνεργασία με το αδειοδοτημένο Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης ΑΕΚΚ, με διακριτικό τίτλο «ΔΑΝΕΚΚ», το οποίο δραστηριοποιείται στο δήμο Ρόδου.

    Έχοντας ως γνώμονα το ειδικό βάρος που έχει η επιστήμη του μηχανικού σε κάθε τεχνικό έργο, καθώς και την ανάγκη να εναρμονιζόμαστε με την τρέχουσα νομοθεσία, και αντιλαμβανόμενοι την καθημερινή επιφόρτιση του σημερινού επαγγελματία μηχανικού, το ΤΕΕ ως φορέας, οφείλει και είναι δίπλα στους συναδέλφους, προσπαθώντας να τους παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να βοηθήσει και να εμπλουτίσει την καθημερινή εργασία τους.

    Η ορθή διαχείριση των αποβλήτων, εκσκαφών και κατεδαφίσεων είναι ένα αντικείμενο που αφορά κατεξοχήν τον μηχανικό, τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού όσο και οργάνωσης των τεχνικών έργων του σήμερα και του αύριο. Το ΤΕΕ θα είναι αρωγός προς την καθοδήγηση και επιμόρφωση των μελών του, ώστε ο τεχνικός κόσμος να δημιουργεί, να σχεδιάζει και να υλοποιεί έργα με θετικό περιβαλλοντικό πρόσημο και με γνώμονα την αειφόρο ανάπτυξη.
     
    Για να οραματιζόμαστε το μέλλον, οφείλουμε να καθορίσουμε τη διαδρομή σήμερα.

    Αναλυτικά, μπορείτε να δείτε ολόκληρο τον οδηγό παρακάτω:

    https://www.teedod.gr/wp-content/uploads/2022/01/ΟΔΗΓΟΣ-ΑΕΚΚ-ΣΔΑ.pdf

    ή από εδώ: 

     


    Πηγή: https://www.teedod.gr/%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%B8%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CE%B4%CE%B9/



    Engineer
    • Like 1

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.