Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Το Νέο Ευρωπαϊκό Μπάουχαους μπορεί να σώσει τη Βενετία από την κλιματική αλλαγή


    Το Νέο Ευρωπαϊκό Bauhaus δείχνει το δρόμο προς τα εμπρός. Το Νέο Ευρωπαϊκό Μπάουχαους είναι ένα περιβαλλοντικό, οικονομικό και πολιτιστικό έργο που αποσκοπεί να συνδυάσει τον σχεδιασμό, τη βιωσιμότητα, την προσβασιμότητα, την οικονομική προσιτότητα και τις επενδύσεις προκειμένου να συμβάλει στην υλοποίηση της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας.

    Η Βενετία, ένα παγκόσμιο θαύμα, απειλείται από την κλιματική αλλαγή. Αλλά υπάρχει η δύναμη να διατηρηθεί αυτό το στολίδι της ευρωπαϊκής κληρονομιάς
    Με τη μείωση των εκπομπών, την υπεύθυνη χρήση της ενέργειας και του νερού και την ανακαίνιση των υπαρχόντων κτιρίων, καταπολεμούμε την κλιματική αλλαγή. Εμπνευσμένο από τις αρχές της ανθεκτικότητας, της ομορφιάς και της αποκλειστικότητας, το Νέο Ευρωπαϊκό Bauhaus υπερασπίζεται τη βιωσιμότητα και την προσβασιμότητα.

    Και ο εξαιρετικός ενθουσιασμός της Ιταλίας για το Νέο Ευρωπαϊκό Bauhaus είναι εμφανής στην αταλάντευτη υποστήριξή της και τις αξιοσημείωτες πρωτοβουλίες της όπως το «Bauhaus of the Seas» και το «Bauhaus of the Mountains».





    GTnews

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.