Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Άνοιξε το πρώτο φυσικό κατάστημα της Google στη Νέα Υόρκη


    Η Google είχε ανακοινώσει τον προηγούμενο μήνα τα σχέδιά της να ανοίξει το πρώτο μόνιμο, φυσικό κατάστημα στην Νέα Υόρκη και εχθές, αυτό έγινε πραγματικότητα. Άνοιξε λοιπόν τις πόρτες του στο κοινό και μέσα σε ένα blog post μας δίνει αρκετές πληροφορίες για το πως είναι διαμορφωμένοι οι χώροι και τι προσφέρουν.

    Η εταιρία εξηγεί ότι τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή και την διακόσμηση, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και ότι η βιωσιμότητα αποτελεί βασική προτεραιότητα.

    Η πρόθεση της Google είναι ο επισκέπτης που εισέρχεται στο κατάστημα «να βρίσκει έναν φωτεινό χώρο, που εστιάζεται στο να δείξει την χρησιμότητα των προϊόντων». Κοντά στην είσοδο, υπάρχει μια γυάλινη κατασκευή σχεδόν 5 μέτρων, όπου οι πελάτες μπορούν να αλληλεπιδράσουν με αυτό που η Google ονομάζει “Imagination Space”. Έτσι, η πρώτη εμπειρία που έχει κάποιος βασίζεται στο Google Translate, το οποίο θα μεταφράζει ταυτόχρονα ότι λέμε σε 24 γλώσσες.

    Οι άλλοι χώροι του καταστήματος, προορίζονται για δοκιμές των προϊόντων της εταιρίας, σε χώρους ζεστούς και άνετους, σαν να ήμασταν σπίτι μας. Υπάρχουν σημεία hands-on, όπου μπορούμε να δοκιμάσουμε τα τελευταία Pixel κινητά, Pixelbook, Nest και Fitbit προϊόντα.

    gsmarena_002.jpg

    gsmarena_003.jpg

    gsmarena_004.jpg

    Θα υπάρχει χώρος που θα προορίζεται για workshops και events, όπως επίσης και “Sandboxes”, όπου οι πελάτες θα μπορούν να δοκιμάσουν πολλές εμπειρίες της Google. Θα υπάρχει ένα Nest Sandbox, όπου θα προσομοιώνεται ένα καθιστικό σπιτιού, ένα Stadia Sandbox όπου μπορεί να γίνει streaming παιχνίδια στο Stadia και ένα Pixel Sandbox, όπου μπορεί ο πελάτης να δοκιμάσει όλες τις δυνατότητες των Pixel καμερών. Πέρα από όλα αυτά, θα υπάρχει φυσικά και τμήμα επισκευών για τις συσκευές.

    via: https://www.gsmarena.com/google_offers_a_look_into_its_first_permanent_google_store_in_new_york-news-49627.php


    Πηγή: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=489930



    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.