Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Η Nvidia δοκιμάζει την τεχνολογία αυτο-οδηγούμενων οχημάτων της στην Καλιφόρνια


    Σύμφωνα με πληροφορίες του The Verge, στην λίστα του Department of Motor Vehicles της Πολιτείας της California, στις ΗΠΑ, που περιλαμβάνει τις εταιρείες που έχουν άδεια να δοκιμάζουν τις τεχνολογίες αυτο-οδήγησης τους κανονικά στους δημόσιους δρόμους, περιλαμβάνεται πια και η Nvidia.

     

    Αν και η Nvidia δεν είναι κάποια εταιρεία που κατασκευάζει οχήματα ή που θέλει να κατασκευάσει αυτό-οδηγούμενα οχήματα, έχει σχεδιάσει επεξεργαστές για αυτοκίνητα του είδους, οπότε ορισμένες φορές θα πραγματοποιεί δοκιμές για να ελέγξει στην πράξη τις δυνατότητες των σημερινών και των μελλοντικών chip της. Επιπλέον, τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε ανακοινώσει ότι θα συνεργαστεί με την εταιρεία Baidu πάνω στην δημιουργία μίας πλατφόρμας Τεχνητής Νοημοσύνης για αυτο-οδηγούμενα οχήματα.

     

    Οι κατασκευαστές που δεν αστειεύονται με τις τεχνολογίες αυτο-οδήγησης τους, τυπικά θα δοκιμάσουν τις ιδέες και τις φιλοδοξίες τους πρώτα στην California. Πρόσφατα, οι εταιρείες Wheego και Valeo πήταν άδεια να δοκιμάσουν επίσης τα δικά τους οχήματα στους δρόμους της California ωστόσο η λίστα του Department of Motor Vehicles της Πολιτείας της California βρίσκονται και πολύ μεγαλύτερα ονόματα, όπως των Google, Honda, Ford, Mercedes, BMW, Baidu κ.ά.

     

     

    Πηγή: http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/nvidia/%CE%B7-nvidia-%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-r13168





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.