Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Το «τέλος» των Windows επιβεβαίωσε η Microsoft


    Την «τελευταία έκδοση» του κυρίαρχου λειτουργικού συστήματος της Microsoft φαίνεται ότι αποτελούν τα Windows 10, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό δίκτυο BBC, που επικαλείται σχετικές δηλώσεις του υψηλόβαθμου στελέχους της εταιρείας, Τζέρι Νίξον.

     

    Σε σχετική ανακοίνωσή της η Microsoft αναφέρει ότι οι δηλώσεις του Νίξον αντικατοπτρίζουν τις προθέσεις της εταιρείας για αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσει και διαθέτει στην αγορά το λογισμικό της.

     

    «Τα Windows θα διατίθενται ως μια υπηρεσία που θα παρέχει νέες καινοτομίες και ενημερώσεις με συνεχή τρόπο», αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, προσθέτοντας ότι αναμένει τα Windows να έχουν μια «μακρά πορεία στο μέλλον».

     

    Ο Στιβ Κλέινχανς, αντιπρόεδρος της εταιρείας αναλύσεων Gartner, επεσήμανε ότι «σε γενικές γραμμές αυτό αποτελεί ένα θετικό βήμα, ωστόσο εγκυμονεί ορισμένους κινδύνους. Η Microsoft θα πρέπει να εργαστεί σκληρά ώστε να είναι σε θέση να παρέχει νέες αναβαθμίσεις και χαρακτηριστικά».

     

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η εταιρεία δεν έχει καταλήξει ακόμα στο νέο όνομα που θα έχει το όποιο λειτουργικό σύστημα πέραν των Windows 10.

     

    Πηγή: http://www.efsyn.gr/arthro/telos-ton-windows-epivevaiose-i-microsoft





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.