Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • «Εξοικονομώ-Αυτονομώ»: Διευκρινίσεις για την ορθή υποβολή των στοιχείων στο πληροφοριακό σύστημα


    Καθώς κατά την πρώτη ημέρα λειτουργίας της πλατφόρμας υποβολής αιτήσεων ένταξης στο «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» σε Ήπειρο και Ιόνια Νησιά διαπιστώθηκαν ασυμφωνίες σε στοιχεία υποβληθεισών αιτήσεων, το ΥΠΕΝ υπογραμμίζει ότι τα στοιχεία που υποβάλλονται στο πληροφοριακό σύστημα, θα πρέπει να είναι πλήρη και ορθά συμπληρωμένα.

    Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην πρόταση παρεμβάσεων, όπου και θα πρέπει να καταχωρηθούν αυτούσιες οι παρεμβάσεις όπως αναγράφονται στο Έντυπο Πρότασης Παρεμβάσεων (Παράρτημα ΙΙΙ) και σε συμφωνία με το σενάριο εξοικονόμησης ενέργειας στο Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης.

    Όπως αναφέρεται ρητά στον Οδηγό Εφαρμογής του Προγράμματος «Εξοικονομώ-Αυτονομώ», οι αιτούντες φέρουν την ευθύνη της εμπρόθεσμης, πλήρους, ορθής και αληθούς συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής τους αίτησης, καθώς και της ανάρτησης των ορθών δικαιολογητικών. Η ανακρίβεια των στοιχείων που δηλώνονται, καθώς και των δικαιολογητικών που αναρτώνται στην αίτηση επισύρει τις προβλεπόμενες για το Πρόγραμμα κυρώσεις.

    Συνεπώς η μη ορθή καταχώρηση των στοιχείων της πρότασης παρεμβάσεων σε υποβληθείσες αιτήσεις θα οδηγεί σε ακύρωση/απένταξή τους ή και στην επιβολή κυρώσεων.





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Τι γελοίο. Θεωρώ και θέλω να πιστεύω ότι αναφέρονται απλά σε επίτηδες λάθος καταγραφές π.χ το έντυπο έχει 7 παρεμβάσεις σύνολο 31000 ευρώ και εσύ στο ΠΣ βάζεις 1 α/θ μόνο για 31000. Οπότε δεσμεύσεις το ίδιο ποσό

    Link to comment
    Share on other sites

    Θεωρώ με το αυτούσια εννοούν οι παρεμβάσεις να είναι ακριβώς οι ίδιες με το έντυπο. Όχι και με την ίδια σειρά γραμμένες. Διότι αν κάνεις και δεις ότι έχεις λάθος σε μια αυτή πάει στο τέλος η προσθήκη. Σωστά?

    Link to comment
    Share on other sites

     ..γελοια η ανακοίνωση του υπεν ... μας βαζει να τρεχουμε και ζηταει και τα ρεστα ... ο καλος πολιτικος προβλεπει δεν ακολουθει .....εγω αν ημουν υπουργος και ηξερα οτι θα  εγκρηθουν πχ 100 αιτησεις ανα περιφερεια ... θα αφηνα το συστημα ανοιχτο να δεχτει ολες τις αιτήσεις μέχρι μια ημερομηνία και μετα θα εκανα κληρωση ...αν δεν μπορουσα να βαλω αλλα κριτηρια .. να μην εχουμε και εμεις το αγχος αφου ετσι και αλλιως ολα ειναι θεμα τυχης ... 

    Edited by george68
    Link to comment
    Share on other sites

    1 ώρα πριν, katrmp said:

    Τι γελοίο. Θεωρώ και θέλω να πιστεύω ότι αναφέρονται απλά σε επίτηδες λάθος καταγραφές π.χ το έντυπο έχει 7 παρεμβάσεις σύνολο 31000 ευρώ και εσύ στο ΠΣ βάζεις 1 α/θ μόνο για 31000. Οπότε δεσμεύσεις το ίδιο ποσό

    Τελικά πρέπει να είχα δίκιο, ότι πρέπει να ήταν εξόφθαλμη παραπλάνηση του ΠΣ επίτηδες το οποίο στην πραγματικότητα ήταν είς βάρος άλλων συναδέλφων. Γιατί κάποιος μπορεί να έμεινε έξω για 10 δεύτερα τα οποία ό άλλος κέρδισε (τι συζητάμε ΘΕΕ μου!!!!!) επειδή δεν πέρασε σωστά και έκλεψε στο έντυπο,

    <<με αφορμή μεθοδεύσεις που αποσκοπούσαν στην εξασφάλιση προτεραιότητας ένταξης στο πρόγραμμα.>>

    https://www.liberal.gr/news/to-upen-efista-tin-prosochi-gia-tin-orthi-upoboli-ton-stoicheion-sto-sustima/342658

    Link to comment
    Share on other sites

    Eπειδή δεν ήξερα σε ποιο νήμα να βάλω την επί του πιεστηρίου είδηση:

     

    Εξοικονομώ: 45′ περίπου κράτησε ο αγώνας ταχύτητας για την Κεντρική Μακεδονία ......................

    Με προβλήματα και η σημερινή διαδικασία

    Ήδη, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το σύστημα κολλάει συνεχώς, ενώ εμφανίζεται και ένδειξη σφάλματος του server: “504 Gateway Time-out – The server didn’t respond in time”.

    Πολλοί μηχανικοί σημειώνουν πως λόγω των συνεχών κολλημάτων του πληροφοριακού, χρειάστηκαν έως και 40 λεπτά για να ολοκληρωθεί μια μεμονωμένη υποβολή, ενώ φαίνεται πως γύρω στις 10.45 εξαντλήθηκαν τα διαθέσιμα κονδύλια.

    Link to comment
    Share on other sites



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.