Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • "Άνοιξε" η πλατφόρμα για τις αιτήσεις χρηματοδότησης των startups του "Elevate Greece"


    Aίτηση χρηματοδότησης στην πλατφόρμα του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων μπορούν να υποβάλουν οι εγγεγραμμένες νεοφυείς επιχειρήσεις στο Εθνικό Μητρώο "Elevate Greece". 

    Η πρόσκληση ύψους €60 εκατ. στοχεύει στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της ρευστότητας των νεοφυών επιχειρήσεων του Εθνικού Μητρώου Νεοφυών Επιχειρήσεων, που πλήττονται από τις επιπτώσεις της πανδημίας COVID-19. Πραγματοποιείται με τη μορφή μη επιστρεπτέας ενίσχυσης και θα καλύψει το Κεφάλαιο Κίνησης έως 80% των εξόδων της επιχείρησης για το έτος αναφοράς (2019 ή 2020) με ελάχιστο ποσό επιχορήγησης τα €5.000 και μέγιστο τα €100.000. 

    Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά εδώ: https://www.ependyseis.gr/mis/(S(uvfgw0uhdx3ueuyg1nwb3x55))/System/Login.aspx?ReturnUrl=%2fmis%2fdefault.aspx

    Ο αρμόδιος Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας δήλωσε:

    "Το πρώτο χρηματοδοτικό εργαλείο, στήριξης Νεοφυών επιχειρήσεων του Εθνικού Μητρώου "Elevate Greece" ύψους 60 εκατ. ευρώ, είναι γεγονός. Η πλατφόρμα ηλεκτρονικών υποβολών έχει ήδη ανοίξει προκειμένου να ξεκινήσουν οι αιτήσεις χρηματοδότησης  για την στήριξη των νεοφυών/καινοτόμων επιχειρήσεων που πλήττονται από την έξαρση της πανδημίας του COVID-19. Από την πρώτη στιγμή, είχαμε πει πως με το Elevate Greece δίνεται για πρώτη φορά η δυνατότητα στην Πολιτεία να προωθήσει στοχευμένα μέτρα, κομμένα και ραμμένα στις ανάγκες του οικοσυστήματος."


    Πηγή: https://www.capital.gr/epixeiriseis/3532618/-anoixe-i-platforma-gia-tis-aitiseis-xrimatodotisis-ton-startups-tou-elevate-greece



    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.