Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Ήδη 30.000 υπαγωγές στο Εξοικονομώ - Πότε θα είναι ανοικτή η πλατφόρμα


    Περίπου 30.000 νοικοκυριά έχουν ήδη οριστικοποιήσει την αίτηση υπαγωγής στο νέο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον ΙΙ», ενώ περί τους 12.000 ενδιαφερόμενους έχουν εγγραφεί στο ηλεκτρονικό σύστημα και συμπληρώνουν την αίτηση, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με αφορμή την ολοκλήρωση της δεύτερης εβδομάδας που η πλατφόρμα είναι ενεργοποιημένη.

     

    mmmmmm_091315.jpg

     

    Σύμφωνα με το ΥΠΕΝ, το Σαββατοκύριακο οι εγγεγραμμένοι στην ηλεκτρονική πλατφόρμα θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης, ενώ εφικτή θα είναι και η εγγραφή νέων χρηστών, για τις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου και Ιονίου. Από τη Δευτέρα θα απενεργοποιηθεί η πρόσβαση των μέχρι σήμερα εγγεγραμμένων και θα ενεργοποιηθεί η δυνατότητα εγγραφής για τις Περιφέρειες Αττικής και Νοτίου Αιγαίου. Τέλος, όπως ενημερώνει το υπουργείο, η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα είναι προσβάσιμη από τη Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα.

     

    «Μέσα» όλοι οι επιλαχόντες

     

    Το υπουργείο υπενθυμίζει ότι, μιλώντας σήμερα, στα Χανιά, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, διαβεβαίωσε ότι ήδη έχει διασφαλιστεί η ένταξη στο Πρόγραμμα για το σύνολο των αιτήσεων που έχουν οριστικοποιηθεί, ανεξάρτητα αν οι ενδιαφερόμενοι έχουν χαρακτηριστεί «επιλαχόντες» από το Πληροφοριακό Σύστημα. Εξήγησε ότι η διαθεσιμότητα πόρων είναι πλέον πολύ μεγάλη, καθώς το συνολικό ποσό που προέρχεται τόσο από το ΕΣΠΑ όσο και από τον τραπεζικό δανεισμό, προσεγγίζει πλέον το 1 δισ. ευρώ.

     

    Πηγή: http://greenagenda.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CF%8E-%CE%BC%CF%80%CE%AE/





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments



    Την δεύτερη μέρα που άνοιξε το σύστημα πήρα κωδικό αίτησης 41929, άρα είχαν γίνει τουλάχιστον 41929 αιτήσεις, όχι απαραίτητα οριστηκοποιημένες.

     

    Την Δευτέρα το πρωί πήγα να κάνω μια αίτηση για πελάτη σε άλλη περιφέρεια που ήταν ανοιχτή και πήρα κωδικό 87338.

     

    Η γνώμη μου είναι ότι δεν καταγράφουν τις εκκρεμείς αιτήσεις.

    Link to comment
    Share on other sites

    Αν προσέξεις τι αριθμό πρωτ. ΠΕΑ υπήρχε λίγο πριν ξεκινήσει η ιστορία του ΕΚΟΙΙ, λίγο πριν τις 28 Φεβρουαρίου δηλαδή, ήταν κοντά στο 40.000.

    Σήμερα είναι πάνω από 110.000.

    Οπότε συμφωνώ ότι δεν καταγράφουν τις εκκρεμείς,

    Link to comment
    Share on other sites

    Τα ΠΕΑ πρέπει να είναι μερικές δεκάδες χιλιάδες διπλά. Στο buildingcert, βάλανε επιπλέον προειδοποίηση να τσεκάρουμε το σενάριο 1 με τις εργασίες που πραγματικά θα κάνουμε.

    Δεν πρόσεξα κάτι με κωδικούς, αλλά μάλλον έχουν στήσει το σύστημα να σε κάνει αρχικά επιλαχόντα και βλέπουμε, μέχρι να το κλείσεις.
    Μάλλον πρέπει να έχεις φτάσει αρχικά επιλέξιμη, μέχρι να τελειώσουν οι πόροι από τις ολοκληρωμένες.

    Το πρόγραμμα λέει θα το αφήσουν ανοιχτό 3 χρόνια, μήπως δεν εξαντλήσουμε τους πόρους πάντως..... :P

    Link to comment
    Share on other sites

    Αν προσέξεις τι αριθμό πρωτ. ΠΕΑ υπήρχε λίγο πριν ξεκινήσει η ιστορία του ΕΚΟΙΙ, λίγο πριν τις 28 Φεβρουαρίου δηλαδή, ήταν κοντά στο 40.000.

    Σήμερα είναι πάνω από 110.000.

    Οπότε συμφωνώ ότι δεν καταγράφουν τις εκκρεμείς,

    Στις 12 Μαρτίου, 8:15 το πρωί έβαλα την πρώτη μου αίτηση με αριθμό γύρω στο 1400 . Επειδή το σύστημα έπεφτε με τα χίλια ζόρια και μετά από 1000 ανανεώσεις της σελίδας κατάφερα να την υποβάλλω μετά από περίπου 10 ώρες (ναι, 10 ώρες για την πρώτη αίτηση με όλα έτοιμα).

     

    Η επόμενη αίτηση πήρε αριθμό άνω του 40.000

     

    Μιλάω για τον αριθμό της αίτησης, όχι του ΠΕΑ.

    Link to comment
    Share on other sites

    Προσωπικά πιστεύω μεγάλο λάθος η ανάμιξη μου με το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Δεν είναι δυνατόν να προσπαθούμε να είμαστε πιο γρήγοροι στην καταχώρηση στοιχείων σε μια βάση που τις περισσότερες ώρες δεν λειτουργεί.

    Link to comment
    Share on other sites

    δεν  θα  μεινει  ανοικτο  πανω  από  μερικες  ωρες

    μετα  τελος    γιατι  τα  χρηματα  θα  εχουν  τελειωσει

    είναι   γελοιο  το  ολο  θεμα .

    Edited by loser
    Link to comment
    Share on other sites




    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.