Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Ανακοίνωση σχετικά με την υποβολή αιτήσεων του «Εξοικονομώ κατ΄οίκον ΙΙ»


    Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΥΠΕΝ:

     

    Σας ενημερώνουμε ότι στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Δυτικής Ελλάδας έχει δεσμευτεί το σύνολο των διαθέσιμων πόρων του Προγράμματος. Το σύστημα θα παραμείνει ανενεργό για τις Περιφέρειες αυτές έως την Τετάρτη, 28/3. Θα ενεργοποιηθεί εκ νέου η δυνατότητα για επεξεργασία υπαρχουσών αιτήσεων σταδιακά ανά περιφέρεια, ως εξής:

     

    - Τετάρτη 28/3 Ήπειρος,

    - Πέμπτη 29/3 Ανατολική Μακεδονία & Θράκη,

    - Παρασκευή 30/3 Δυτική Ελλάδα και

    - Σάββατο 31/3 Θεσσαλία και Κεντρική Μακεδονία.

     

    Παρακαλούμε προχωρήστε στην ολοκλήρωση των αιτήσεων σας που ανήκουν στις ενεργές Περιφέρειες.

     

    Το σύστημα θα παραμένει ανοικτό καθημερινά 08:00 – 20:00.

     

    Τον υπόλοιπο χρόνο θα πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης.





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Έχω εμπειρία πάνω από 20 χρόνια στην πληροφορική και επαγγελματικά έχω ασχοληθεί και με Ευρωπαϊκά προγράμματα και με εταιρείες.

     

    Δεν γνωρίζω καμία εργασία συντήρησης σε πληροφοριακό σύστημα που να απαιτεί 12 ώρες την ημέρα.

    Link to comment
    Share on other sites

    δεν το κανουν για συντήρηση .. προφανώς σκεφτονται τον εργαζομενο και δεν θελουν να δουλευει ολη την νυχτα και να χανει το ποτο και τον υπνο του ... 

    Link to comment
    Share on other sites

    δεν το κανουν για συντήρηση .. προφανώς σκεφτονται τον εργαζομενο και δεν θελουν να δουλευει ολη την νυχτα και να χανει το ποτο και τον υπνο του ... 

     

    Δεν σκέφτονται όμως τους εργαζόμενους και ελεύθερους επαγγελματίες που φεύγουν το πρωί από το σπίτι τους και γυρίζουν το βράδυ.

     

    Οι κωδικοί του τάξις είναι προσωπικοί, δεν επιτρέπεται να τους δώσει κάποιος σε τρίτο.

    Γι'αυτό έχει προβλεφτεί από το σύστημα να υπάρχει δυνατότητα εξουσιοδότησης λογιστή ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί τον πελάτη χωρίς να έχει τους κωδικούς του τάξις.

     

    Στο εξοικονόμηση δεν έγινε κάτι τέτοιο. Για να γίνει η εξουσιοδότηση πρέπει πρώτα ο ιδιοκτήτης να συμπληρώσει δύο φόρμες που αμφιβάλλω αν θα τα καταφέρει.

     

    Σκέφτομαι πόσοι εργαζόμενοι δεν μπορούν να κάνουν αίτηση επειδή λείπουν από το σπίτι τους από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και συνειδητοποιώ ότι είναι πολλοί.

    Οι αγρότες, οι αυτοκινητιστές, οι εργαζόμενοι σε εμπορικά καταστήματα (τουλάχιστον στην Αθήνα δεν υπάρχει ο χρόνος να επιστρέψουν το μεσημέρι στο σπίτι), πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες, κτλ.

     

    Το Σαββατοκύριακο που έχουν χρόνο έχει κλείσει ο προϋπολογισμός.

    Link to comment
    Share on other sites

    :smile:

     

    Το κατάλαβα απλά είμαι τόσο απογοητευμένος που απάντησα για ψυχοθεραπεία.

     

    Αυτή η ανοργανωσιά με το πρόγραμμα ανυψώνει συγκριτικά τους οίκους ανοχής σε θέμα κύρους και οργάνωσης.

    Edited by sdim
    Link to comment
    Share on other sites

    Οι ανακοινώσεις άλλαζαν μέσα στην βδομάδα καθημερινά από την προηγούμενη Παρασκευή. Η ιστορία: για κεντρική μακεδονία μιλώντας, που ενώ ήταν κλειστό εξαιτίας εξάντλησης πόρων και γράφοντας θα ενημερωθείτε για την ημέρα και ώρα που θα ξανανοίξει το πρόγραμμα για να ρυθμίσετε τις εκκρεμότητές σας, το ανοίγουν ξαφνικά την προηγούμενη Παρασκευή. Έπειτα βγαίνει η ανακοίνωση που φαίνεται στο πρώτο σχόλιο, μέτα ακολουθεί η " μέχρι Κυριακή 1/4 για τις εκκρεμότητες κλπ.." όπου είναι ανοιχτό για όλες τις περιφέρειες ταυτόχρονα όλη τη βδομάδα για να ξαναλλάξει η ανακοίνωση στην τελευταία: "Το Σαββατοκύριακο οι εγγεγραμμένοι στην ηλεκτρονική πλατφόρμα θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης, ενώ εφικτή θα είναι και η εγγραφή νέων χρηστών, για τις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Κρήτης και Ιονίου. Από τη Δευτέρα θα απενεργοποιηθεί η πρόσβαση των μέχρι σήμερα εγγεγραμμένων και θα ενεργοποιηθεί η δυνατότητα εγγραφής για τις Περιφέρειες Αττικής και Νοτίου ΑιγαίουΤέλος, η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα είναι προσβάσιμη από τη Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα." . Η ερώτηση μου είναι, διότι χάθηκα μέσα σ' όλη αυτή την αναδρομή, νέους χρήστες θα μπορέσουμε να προσθέσουμε κάποια στιγμή ή επειδή τα λεφτά τελείωσαν την προηγούμενη Πέμπτη και τώρα κλείνουμε εκκρεμότητες όσοι κατάφεραν και μπήκαν, οι υπόλοιποι χάσαν το τρένο; 

    Link to comment
    Share on other sites



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.